Kotisivukone Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Määritä Verkkosivuston ylläpitopalvelu (Verkkosivut + Markkinointi)

Näin määrität Verkkosivuston hoitosopimuksen Verkkosivut + Markkinointitilillesi. Sinun on tehtävä se ensin (se on nopeaa), ennen kuin pyydät päivitystä sivustollesi.

1. Siirry GoDaddy-osioosi tuotesivu.
  2. Vieritä alaspäin Verkkosivustot -kohtaan ja valitse Hallitse -painike verkkosivustosi vierestä.
  3. Valitse Koontinäytössä Verkkosivusto > Pyynnöt .
    valitse pyynnöt
  4. Lisää tiedot lomakkeeseen ja valitse sitten Lähetä .
    lisää verkkosivustosi ja yhteystietosi lomakkeeseen
  5. Näet vahvistusnäytön ja voit pyytää välittömästi päivitystä verkkosivustollesi. (Jos verkkosivustoasi rakennetaan edelleen, se ilmoittaa siitä sinulle.)