Määritä verkkosovelluspalomuuri (WAF) ja CDN

Jos olet ostanut sivustosuojauksen Luksus- tai Huippu-tason paketin tai haittaohjelmien nopean poiston, sinun on vielä käytävä läpi pari vaihetta verkkosovelluspalomuurin (WAF) ja sisältöverkoston (CDN) määrittämistä varten. Sisältöverkosto (CDN) alkaa toimia automaattisesti WAF:n aktivoinnin jälkeen.

Huomautus: Jos verkkotunnuksesi ja Sivustosuojauksesi kuuluvat samalle palvelun GoDaddy tilille, määrityksessä kestää vain muutama minuutti. Määrityksen valmistuttua et voi muokata WAF:ään liittyvän verkkosivuston DNS-tietueita. Jos sinun täytyy muokata tietueita, ota yhteyttä asiakastukeen.

1. Siirry GoDaddy-osioosi tuotesivu.
  2. Valitse Sivustosuojaus ja varmuuskopioinnit -osiossa haluamasi Sivustosuojaus-tilin kohdalla Hallitse.
  3. Napsauta sivun yläosassa Palomuuri.
  4. Valitse Aktivoi.
    Aktivoi
  5. Jos verkkotunnuksesi ja sivustosuojauksesi ovat saman GoDaddy-tilin alaisia, määritys suoritetaan muutamassa minuutissa. Jos DNS-järjestelmäsi on jossakin toisessa verkkohotellissa, sinun täytyy suorittaa muutama lisävaihe.

Huomautus: Tässä vaiheessa IP-kotiosoite pitää lisätä sallittujen IP-osoitteiden luetteloon (muussa tapauksessa verkkosivuston Ylläpitäjä-sivulle kirjautumisessa voi olla ongelmia). Tee tämä napsauttamalla Access Control (Käyttöoikeuksien hallinta) -valikkokohdetta ylhäällä ja anna IP-osoite kenttään. Napsauta sitten Sallitut-luettelo kentän oikealla puolella.

Lisävaiheet toisen verkkohotellin DNS:lle

1. Varmista sivustosi virheetön latautuminen käyttämällä kohdassa Sisäiset verkkotunnukset annettua linkkiä.
    Sisäinen verkkotunnus
  2. Kirjaudu DNS-järjestelmääsi isännöivän verkkohotellin tilille ja määritä A-tietue osoittamaan verkkosivustomme palomuuriin käyttäen Palomuurin IP-osoite -kohdassa listattua IP-osoitetta.
  3. A-tietueen päivittämisen jälkeen Sivustosuojauksen koontinäyttö päivittyy ja sillä ilmoitetaan palvelun aktivoinnista. Tämän valmistuminen voi kestää enintään 24 tuntia.
  4. Jos käytät verkkohotellisi palvelimessa palomuuria (kuten CSF tai ModSecurity), suosittelemme, että lisäät IP-osoitteemme sallitut-luetteloon (osoitteet on listattu alla). Koska kaikkien yhteyksien verkkohotellisi palvelimeen on saavuttava palomuurimme läpi, lisäämällä IP-osoitteemme sallitut-luetteloon voit varmistaa, että näitä yhteyksiä ei estetä virheellisesti.
    • 192.88.134.0/23
    • 185.93.228.0/22
    • 2a02:fe80::/29
    • 66.248.200.0/22
    • 208.109.0.0/22

Note: If you purchased a Website Security Deluxe or Ultimate account, the content delivery network(CDN) will be enabled automatically after the IP address change is complete.