Määritä verkkosovelluspalomuuri (WAF) ja CDN

Jos olet ostanut Sivustosuojauksen luksus- tai express-tason sopimuksen, sinun täytyy ehkä määrittää verkkosovelluspalomuuri (WAF) ja sisältöverkosto (CDN). Sisältöverkosto (CDN) alkaa toimia automaattisesti WAF:n aktivoinnin jälkeen.

Huomautus: Jos verkkotunnuksesi ja Sivustosuojauksesi kuuluvat samalle palvelun GoDaddy tilille, määrityksessä kestää vain muutama minuutti. Määrityksen valmistuttua et voi muokata WAF:ään liittyvän verkkosivuston DNS-tietueita. Jos sinun täytyy muokata tietueita, ota yhteyttä asiakastukeen.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Määritä Sivustosuojaus, jos et ole vielä tehnyt niin. Muussa tapauksessa valitse Seuraavat vaiheet -kohdasta Määritä.
    Asetus
  3. Valitse Aktivoi.
    Aktivoi
  4. Jos verkkotunnuksesi ja Sivustosuojauksesi kuuluvat samalle palvelun GoDaddy tilille, määritys suoritetaan muutamassa minuutissa. Jos DNS:si on toisessa verkkohotellissa, sinun täytyy suorittaa muutama lisävaihe.

Lisävaiheet toisen verkkohotellin DNS:lle

1. Jos sivustosi käyttää toisen verkkohotellin cPanelia, valitse Aloita palomuurin automaattinen aktivointi. Syötä käyttäjänimesi ja salasanasi, niin määritämme DNS:n puolestasi.
    cPanel-palomuurin automaattinen aktivointi
  2. Muussa tapauksessa varmista sivustosi oikeanlainen latautuminen käyttämällä kohdassa sisäiset verkkotunnukset annettua linkkiä.
    Sisäinen verkkotunnus
  3. Kirjaudu DNS:si verkkohotellin tilille ja määritä A-tietue osoittamaan verkkosivustomme palomuuriin.
  4. A-tietueen päivittämisen jälkeen Sivustosuojauksen koontinäyttö päivittyy ja sillä ilmoitetaan palvelun aktivoinnista. Tämän valmistuminen voi kestää enintään 24 tuntia.
  5. Jos käytät verkkohotellisi palvelimessa palomuuria (kuten CSF tai ModSecurity), suosittelemme, että lisäät IP-osoitteemme sallitut-luetteloon (osoitteet on listattu alla). Koska kaikkien yhteyksien verkkohotellisi palvelimeen on saavuttava palomuurimme läpi, lisäämällä IP-osoitteemme sallitut-luetteloon voit varmistaa, että näitä yhteyksiä ei estetä virheellisesti.
    • 192.88.134.0/23
    • 185.93.228.0/22
    • 2a02:fe80::/29
    • 66.248.200.0/22

Jos olet ostanut huipputason Sivustosuojauksen, sisältöverkosto (CDN) otetaan käyttöön automaattisesti IP-osoitteen vaihtamisen jälkeen.

Seuraavat vaiheet

• Tarjoamme maksuttoman SSL-varmenteen käyttöösi. Varmenteen luomisessa voi kestää muutama tunti. Sen käyttö edellyttää, että verkkotunnuksesi WAF on aktiivinen. Jos haluat käyttää jotakin muuta SSL-varmennetta, lataa avaimesi ja varmenteesi palvelimeen.