No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Määritä verkkosovelluspalomuuri (WAF) ja CDN

Jos olet ostanut sivustosuojauksen Luksus- tai Huippu-tason paketin tai haittaohjelmien nopean poiston, sinun on vielä käytävä läpi pari vaihetta verkkosovelluspalomuurin (WAF) ja sisältöverkoston (CDN) määrittämistä varten. Sisältöverkosto (CDN) alkaa toimia automaattisesti WAF:n aktivoinnin jälkeen.

Huomautus: Jos verkkotunnuksesi ja Sivustosuojauksesi kuuluvat samalle palvelun GoDaddy tilille, määrityksessä kestää vain muutama minuutti. Määrityksen valmistuttua et voi muokata WAF:ään liittyvän verkkosivuston DNS-tietueita. Jos sinun täytyy muokata tietueita, ota yhteyttä asiakastukeen.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieressä Verkkosivustojen turvallisuus ja varmuuskopiot , valitse Hallitse kaikkia .
  3. Valitse verkkotunnukselle, jonka haluat määrittää WAF: n ja CDN: n Perustaa alla Palomuuri .Perustaa
  4. Jos verkkotunnuksesi ja verkkosivustosi suojaussuunnitelma ovat samalla GoDaddy-tilillä, määritys valmistuu muutamassa minuutissa. Jos DNS-palvelintasi isännöi eri tilillä, sinun on tehtävä muutama lisävaihe.

Huomautus: Tällä hetkellä sinun on lisättävä koti-IP-osoitteesi sallittujen luetteloon (muuten sinulla voi olla vaikeuksia kirjautua verkkosivustosi järjestelmänvalvojan sivulle). Kulunvalvonta valikkokohta ylhäältä ja kirjoita IP-osoitteesi annettuun ruutuun. Napsauta sitten Sallittujen luettelo laatikon oikealla puolella.

Lisävaiheet toisen verkkohotellin DNS:lle

1. Käytä alla olevaa linkkiä Sisäiset verkkotunnukset varmistaaksesi, että sivustosi latautuu oikein.
    Sisäinen verkkotunnus
  2. Kirjaudu DNS-järjestelmääsi isännöivän verkkohotellin tilille ja määritä A-tietue osoittamaan verkkosivustomme palomuuriin käyttäen Palomuurin IP-osoite -kohdassa listattua IP-osoitetta.
  3. A-tietueen päivittämisen jälkeen Sivustosuojauksen koontinäyttö päivittyy ja sillä ilmoitetaan palvelun aktivoinnista. Tämän valmistuminen voi kestää enintään 24 tuntia.
  4. Jos käytät verkkohotellisi palvelimessa palomuuria (kuten CSF tai ModSecurity), suosittelemme, että lisäät IP-osoitteemme sallitut-luetteloon (osoitteet on listattu alla). Koska kaikkien yhteyksien verkkohotellisi palvelimeen on saavuttava palomuurimme läpi, lisäämällä IP-osoitteemme sallitut-luetteloon voit varmistaa, että näitä yhteyksiä ei estetä virheellisesti.
    • 192.88.134.0/23
    • 185.93.228.0/22
    • 2a02:fe80::/29
    • 66.248.200.0/22
    • 208.109.0.0/22

Huomautus: Jos ostit Website Security Deluxe- tai Ultimate-tilin, sisältötoimitusverkko (CDN) otetaan käyttöön automaattisesti, kun IP-osoitteen muutos on valmis.