No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Määritä verkkosovelluspalomuuri (WAF) ja CDN

Jos ostit Sivustosuojauksen, verkkosovelluspalomuuri (WAF) ja sisältöverkosto (CDN) on aktivoitava muutamalla tavalla. Sisältöverkosto (CDN) alkaa toimia automaattisesti WAF: n aktivoinnin jälkeen.

Huomautus: Jos verkkotunnuksesi ja Sivustosuojauksesi kuuluvat samalle palvelun GoDaddy tilille, määrityksessä kestää vain muutama minuutti. Määrityksen valmistuttua et voi muokata WAF:ään liittyvän verkkosivuston DNS-tietueita. Jos sinun täytyy muokata tietueita, ota yhteyttä asiakastukeen.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Valitse Sivustosuojauksen ja varmuuskopiointien kohdalta Hallitse kaikkia .
  3. Toimialueen haluat asentaa WAF ja CDN, valitse perustettujen palomuuri.Määritä
  4. Jos verkkotunnuksesi ja sivustosuojauksesi ovat samalla GoDaddy -tilillä, määritys suoritetaan muutamassa minuutissa. Jos DNS: si on eri tilillä, sinun täytyy suorittaa muutama lisävaihe.

Huomautus: Tällä hetkellä sinun on lisättävä koti -IP -osoitteesi sallittujen luetteloon (muuten sinulla voi olla vaikeuksia kirjautumalla verkkosivustosi ylläpidon sivulle). Tee näin yksinkertaisesti ylhäältä käsin pääsynvalvontavalikosta ja anna IP -osoitteesi annettuun kenttään. Valitse sitten sallittujen luettelo laatikon oikealta puolelta.

Lisävaiheet toisen verkkohotellin DNS:lle

1. Varmista sisäisten verkkotunnusten alla olevan linkin avulla, että sivustosi latautuu oikein.
    Sisäinen verkkotunnus
  2. Kirjaudu DNS-järjestelmääsi isännöivän verkkohotellin tilille ja määritä A-tietue osoittamaan verkkosivustomme palomuuriin käyttäen Palomuurin IP-osoite -kohdassa listattua IP-osoitetta.
  3. A-tietueen päivittämisen jälkeen Sivustosuojauksen koontinäyttö päivittyy ja sillä ilmoitetaan palvelun aktivoinnista. Tämän valmistuminen voi kestää enintään 24 tuntia.
  4. Jos käytät verkkohotellisi palvelimessa palomuuria (kuten CSF tai ModSecurity), suosittelemme, että lisäät IP-osoitteemme sallitut-luetteloon (osoitteet on listattu alla). Koska kaikkien yhteyksien verkkohotellisi palvelimeen on saavuttava palomuurimme läpi, lisäämällä IP-osoitteemme sallitut-luetteloon voit varmistaa, että näitä yhteyksiä ei estetä virheellisesti.
    • 192.88.134.0/23
    • 185.93.228.0/22
    • 2a02:fe80::/29
    • 66.248.200.0/22
    • 208.109.0.0/22

Huomautus: Jos ostit Website Security Advanced- tai Premium -tason, sisältöverkosto (CDN) otetaan käyttöön automaattisesti IP -osoitteen muutoksen jälkeen.