No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Määritä verkkotallennustila

Kun olet ostanut verkkotallennustilan, määrität tilisi ja määrität asetukset, esimerkiksi haluatko yhdistää verkkotallennustilan sähköpostitiliisi. Kun määritys on valmis, verkkotallennustilan aktivoinnissa voi kestää jopa 30 minuuttia.

Kun olet määrittänyt tilisi, voit alkaa käyttää verkkotallennustilaa. Lisätietoja verkkotallennustilillesi kirjautumisesta on kohdassaVerkkotallennustilin käyttö .

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?)
  2. Valitse Työtilan sähköpostiosoitteen vierestä Hallitse kaikkia .
  3. Napsauta Näytä tiedostot .
  4. Napsauta Luo (tai Lisää yksi nyt ).
  5. Täytä Luo uusi tili -lomake:

Huomautus: jos et ole lisännyt verkkotallennustiliä, napsauta Lisää nyt .

• Sähköpostiosoite - Valitse sähköpostiosoite, jonka haluat yhdistää verkkotallennustiliisi. Tämä on käyttäjänimesi.
    • Salasana ja Vahvista salasana - Anna salasana, jota haluat käyttää.
    • Valitse sopimus - Valitse verkkotallennustilapaketti, jota haluat käyttää.
    Luo tilimoduuli
  6. Napsauta Luo . Nyt kun määritys on valmis, tilisi aktivointi voi kestää 30 minuuttia.