No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Määritä verkkotunnuksen jälkitoimitukset

Verkkotunnuksen jälkitilauksen tekeminen on hyödyllinen tapa hankkia jo rekisteröity verkkotunnus.

1. Kirjaudu GoDaddy -verkkotunnusten hallintakeskukseen . (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi .)
  2. Valitse Osta & Myy > Jälkitoimitukset ja seuranta .
    valitse Osta ja myy valikosta
  3. Valitse Lisää jälkitoimituksia .
  4. Valitse jälkitoimituksen tyypiksi Julkinen.
  5. Valitse Olen lukenut ja hyväksyn ... ja valitse sitten Seuraava .
  6. Anna verkkotunnukset, joista haluat tilata jälkitoimituksen (yksi per rivi) ja valitse sitten Seuraava .
  7. Anna sähköpostiosoitteesi ja valitse sitten Seuraava :
    • Sähköpostiosoite 1 — Anna sähköpostiosoite, johon haluat tilanmuutosilmoitusten lähettämisen.
    • (Valinnainen) Sähköpostiosoite 2 — Anna toissijainen sähköpostiosoite, johon haluat tilanmuutosilmoitusten lähettämisen.
  8. Muokkaa yhteystietoja tarvittaessa ja valitse sitten Seuraava .
  9. Valitse käytettävä krediittien määrä Käytettävien krediittien määrä -luettelosta ja valitse sitten Seuraava .
  10. Jos sinulla ei ole tarpeeksi krediittejä, sinut siirretään ostoskoriin ostamaan lisää krediittejä.