Määritä verkkotunnuksen jälkitoimitukset

Verkkotunnuksen jälkitilauksen tekeminen on hyödyllinen tapa hankkia jo rekisteröity verkkotunnus.

1. Kirjaudu GoDaddy -verkkotunnusten hallintakeskukseen . (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi .)
  2. Valitse Osta & Myy > Jälkitoimitukset ja seuranta .
    valitse Osta ja myy valikosta
  3. Valitse Lisää jälkitoimituksia .
  4. Valitse jälkitoimituksen tyypiksi Julkinen.
  5. Valitse Olen lukenut ja hyväksyn ... ja valitse sitten Seuraava .
  6. Anna verkkotunnukset, joista haluat tilata jälkitoimituksen (yksi per rivi) ja valitse sitten Seuraava .
  7. Anna sähköpostiosoitteesi ja valitse sitten Seuraava :
    • Sähköpostiosoite 1 — Anna sähköpostiosoite, johon haluat tilanmuutosilmoitusten lähettämisen.
    • (Valinnainen) Sähköpostiosoite 2 — Anna toissijainen sähköpostiosoite, johon haluat tilanmuutosilmoitusten lähettämisen.
  8. Muokkaa yhteystietoja tarvittaessa ja valitse sitten Seuraava .
  9. Valitse käytettävä krediittien määrä Käytettävien krediittien määrä -luettelosta ja valitse sitten Seuraava .
  10. Jos sinulla ei ole tarpeeksi krediittejä, sinut siirretään ostoskoriin ostamaan lisää krediittejä.