No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Määritä verkkotunnuksen postikohde toisessa yrityksessä

Koska verkkotunnuksesi on toisella rekisterinpitäjällä tai toisella tilillä, sinun on lisättävä TXT-, CNAME-, MX- ja SRV -tietueet, ennen kuin voit alkaa käyttää Microsoft® Microsoft 365 GoDaddy -sähköpostia. Tietosi ovat Microsoft 365 -tililläsi.

1. Kirjaudu sisään tilillesi toisessa yrityksessä.
  2. TXT -tietue: Etsi, mihin TXT -tietue lisätään, ja syötä Microsoft 365 -tililläsi näytettävät tiedot.
  3. CNAME -tietueet: Etsi, mihin CNAME -tietue lisätään, ja syötä Microsoft 365 -tililläsi näytettävät tiedot.
  4. MX -tietueet: Etsi, mihin lisätä MX -tietue, ja syötä Microsoft 365 -tililläsi näytettävät tiedot.
  5. SRV -tietueet: Etsi, mihin SRV -tietue lisätään, ja syötä Microsoft 365 -tililläsi näytettävät tiedot.

Ohje yrityksille:

Aiheeseen liittyvät vaiheet

• Pyydä GoDaddy tarkistamaan uudet DNS -asetuksesi kirjautumalla sisään tilillesi ja valitsemalla Päivitin nämä asetukset. Tarkista, kiitos! Saat sähköpostiviestin, kun Microsoft 365 -osoitteesi on valmis käyttöön.
  • Määritä sitten sähköposti laitteillesi .