No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Määritä verkkotunnuksen valvonta

Verkkotunnuksen valvonnan lisääminen verkkotunnukseen on hyödyllinen tapa seurata kiinnostavan verkkotunnuksen muutoksia.

1. Kirjaudu GoDaddy -verkkotunnusten hallintakeskukseen . (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi .)
  2. Valitse Osta & Myy > Jälkitoimitukset ja seuranta .
    valitse Osta ja myy valikosta
  3. Valitse Lisää valvonta .
  4. Anna verkkotunnukset, joita haluat valvoa (yksi per rivi) .
  5. Anna sähköpostiosoitteesi ja valitse sitten OK .
    • Sähköpostiosoite 1 — Anna sähköpostiosoite, johon haluat meidän lähettävän ilmoituksia.
    • (Valinnainen) Sähköpostiosoite 2 — Anna toissijainen sähköpostiosoite, johon haluat meidän lähettävän ilmoituksia.
  6. Näet vahvistusviestin, että muutoksesi on käsitelty ja verkkotunnuksesi asetetaan valvottavaksi muutamassa minuutissa. Valitse sitten OK .