No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Määritä verkkotunnukseni

Verkkotunnuksen määrittäminen on ensimmäinen askel erinomaisen läsnäolon luomiseen verkossa. Tämä on tuotemerkkisi ja miten ihmiset löytävät sinut verkosta. Muista, että tämä pätee vain, jos et ole vielä aktivoinut verkkotunnustasi.

Lisätietoja verkkotunnuksesi käytöstä meidän kanssa lyhyt video alla.

1. Kirjaudu sisään GoDaddyn verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Napsauta verkkotunnustasi luettelossa päästäksesi Verkkotunnuksen asetukset sivu.
  3. Klikkaus Käytä Oma toimialue . Etkö näe painiketta? Tämä tarkoittaa, että verkkotunnuksesi on jo aktivoitu, mutta voit silti määrittää perustaa verkkosivusto tai an sähköpostiosoite .
  4. Valitse verkkosivustollesi parhaiten sopiva vaihtoehto. Vaihtoehdot voivat näyttää erilaisilta tilisi asetuksista riippuen.

Lue lisää