Määritä verkkotunnukseni nimi

Verkkotunnuksen nimen määrittäminen on ensimmäinen askel näkyvyyden luomiseksi Internetissä. Se on oma brändisi sekä se tapa, jolla ihmiset löytävät sinut verkossa. Muista, että tämä pätee vain siinä tapauksessa, että et ole vielä aktivoinut omaa verkkotunnustasi.

1. Kirjaudu sisään GoDaddyn verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitsemalla verkkotunnuksesi luettelosta voit siirtyä Verkkotunnuksen asetukset -sivulle.
  3. Napsauta Käytä omaa verkkotunnustani. Etkö näe tätä painiketta? Tämä merkitsee, että verkkotunnuksesi on jo aktivoitu, mutta voit silti luoda verkkosivuston tai sähköpostiosoitteen.
  4. Valitse vaihtoehto, joka sopii parhaiten omalle verkkosivustollesi. Näkemäsi vaihtoehdot saattavat näyttää erilaisilta tilisi asetuksista riippuen.