No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Määritä WP Premium -tuki

Sinun on määritettävä WP Premium -tuki ennen kuin pyydät palvelua WordPress -sivustollesi.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Napsauta Asennus, kun olet löytänyt WP Premium Support -tilauksesi.
  3. Napsauta Aktivoi lisätäksesi luetellut sivustot tilaukseesi tai Lisää sivusto lisätäksesi lisää WordPress -sivustoja.

Huomautus: Hallitulla WordPressillä samalla tilillä isännöidyt sivustot lisätään automaattisesti WP Premium Support -tilaukseesi.

Lisää sivuston käyttöoikeus

4. Valitse Lisää sivusto avattavasta valikosta Oma tili , Kolmannen osapuolen verkkohotelli tai Asiakkaat .
    • Oma tili -vaihtoehdon avulla voit valita tilisi verkkohotellipaketista valitsemalla sen avattavasta Valitse webhotellituotteet -luettelosta.
    • Kolmannen osapuolen verkkohotellivaihtoehto koskee kaikkia muita asiakastilisi ulkopuolella isännöityjä sivustoja.
    • Jos olet Pro- asiakasohjelman jäsen, asiakkaasi näkyvät avattavassa valikossa ja valitsevat jonkin verkkohotellinsa.
  5. Varmista, että sivustosi URL -osoite on tarkka (coolexample.com).
  6. Täytä kunkin jäljellä olevan osan alla olevat kentät:
  7. WordPress

1. Minulla on mukautettu sisäänkirjautuminen WP-järjestelmänvalvojan sisäänkirjautumista varten -valintaruutu: Valitse tämä valintaruutu ja täytä WP-järjestelmänvalvojan polku -kenttä, jos sinulla on mukautettu kirjautumispolku (coolexample.com/custom-login).
    2. WP-järjestelmänvalvojan täysi polku : Tämä kenttä täyttyy automaattisesti sivuston URL-osoitteesta.
    3. Käyttäjänimi : WordPress -ylläpidon käyttäjänimesi.
    4. Salasana : WordPress -järjestelmänvalvojan salasanasi.

FTP

1. Isäntäosoite (coolexample.com tai sivustosi IP -osoite).

Huomautus: Jos sivustosi käyttää palomuuria tai CDN: ää, sinun on ehkä annettava verkkohotellin IP -osoite verkkotunnuksen sijasta.

2. Käyttäjänimi : FTP -käyttäjänimesi.
    3. Salasana : FTP -salasanasi.
    4. Protokolla .
    5. Portti .

Huomautus: Sinun täytyy muuttaa Protokolla- ja Porttiasetuksia vain, jos isäntä tai palvelin ei käytä FTP: n vakioasetuksia.

8. Napsauta Aktivoi -painiketta.

WP Premium Support -tilauksesi on nyt käyttövalmis!

Huomautus: Jos saat virheilmoituksen, sinun on ehkä löydettävä FTP -asetukset tai vaihdettava WordPress -salasanasi .

Seuraavat vaiheet

Lisätietoja: