Määritä yhteydenottolomake 7 WordPressissä

Yhteyslomake 7 on suosittu WordPress -laajennus, jolla voit lisätä yhteystietolomakkeen sivustoosi. Sinun on suoritettava perusasetukset, ennen kuin voit lisätä ne sivullesi.

1. Asenna yhteydenottolomake 7 -laajennus
  2. Aktivoi laajennus
  3. Napsauta vasemmanpuoleisessa siirtymispalkissa Yhteystiedot
  4. Napsauta Lisää uusi -painiketta, jos olet luomassa uutta lomaketta

Huomautus: Jos haluat päivittää olemassa olevan lomakkeen sen sijaan, napsauta olemassa olevan lomakkeen alla olevaa Muokkaa -linkkiä.

5. Napsauta Sähköposti -välilehteä
  6. Anna lomakkeelle Otsikko
  7. Päivitä Vastaanottaja -kenttään sähköpostiosoite, johon haluat lomakkeen lähetettävän
  8. Tarvittaessa päivitä Lähetysosoite sähköpostiosoitteeksi, jolla on sama verkkotunnus kuin verkkohotellilla

Huomautus: Jos Lähettäjä -osoite ei vastaa verkkohotellitilin verkkotunnusta, palvelin estää postin vastaanottamisen.

9. Valitse Tallenna