Verkkosivut + Markkinointi Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Määritä yritykselleni tilapäinen sulkeminen Facebookissa, Yelpissä ja Google -yritysprofiilissa

Facebook, Yelp ja Googlen Buisness -profiili mahdollistavat sen, että yritysomistajat voivat lähettää tilapäisen sulkemisilmoituksen luoden bannerin, joka ilmoittaa vierailijoille lopetuksesta ja milloin sen on tarkoitus päättyä. Loput listauksista ovat ennallaan. Banneri poistetaan automaattisesti käytöstä päättymispäivänä.

  1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Avaa sivustosi.
    • Websites + Marketing: Vieritä alas kohtaan Websites + Marketing ja valitse Hallitse sen sivuston kohdalla, jota haluat muuttaa.
    • Digitaalisen markkinoinnin paketti: Vieritä alas verkkomarkkinointiin ja valitse Hallitse sen tilin vierestä, jota haluat muuttaa.
  3. Avaa listauksesi (Facebook, Yelp tai yritysprofiili Googlessa).
    • Websites + Marketing: Valitse hallintapaneelista Markkinointi ja sitten Yleiskatsaus . Valitse sitten listauksesi ( Facebook , Google -yritysprofiili tai Yelp ).
    • Digitaalisen markkinoinnin paketti: Valitse hallintapaneelista Sosiaalinen ja sitten listauksesi ( Facebook , Google -yritysprofiili tai Yelp ).

    Huomautus: Eikö listauksia ole yhdistetty? Yhdistä sivustosi tai luo uusi listaus noudattamalla ohjeita.

  4. Valitse Hallitse ja valitse sitten Aseta tilapäisesti suljettuna .
  5. Anna tai muokkaa päivämäärää, jolloin yrityksesi avataan, ja valitse Käytä muutoksia .

Aiheeseen liittyvät vaiheet

Lisätietoja