3. sukupolven VPS + omat palvelimet Ohje

määrittävät palvelimesi

Olet jo ostanut palvelimen – nyt sinun on valmisteltava se käyttöä varten. Tähän liittyy ylläpitotehtäviä, kuten käyttäjätunnuksen ja salasanan määritys.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Napsauta Palvelimet.
  3. Valitse Hallitse sen palvelimen kohdalla, jota haluat käyttää.
  4. Valitse Aseta sen palvelimen osiosta, jota haluat käyttää.
  5. Täytä seuraavat kentät ja napsauta sitten Luo:
    Kenttä Mitä tehdä...
    Palvelinnimi Anna nimi, jolla palvelimeen viitataan.
    Käyttäjätunnus Anna käyttäjänimi, jota käytetään sisäänkirjautumisessa palvelimeen.
    Salasana &
    Vahvista salasana
    Anna salasana, jota käytetään sisäänkirjautumisessa palvelimeen.
    Datakeskuksen alue [Tulossa pian] Valitse sijainti, johon haluat luoda palvelimen.
    Näköistiedosto Valitse haluamasi käyttöjärjestelmä.
    Ohjauspaneeli Valitse haluamasi ohjauspaneeli.1
    Sivustojen tuominen Valitse kaikki jaetut cPanel-verkkohotellitilit, jotka haluat tuoda järjestelmään (lisätietoja).

1 Kaikki ohjauspaneelit eivät ole käytettävissä kaikkien näköistiedostojen/käyttöjärjestelmien kohdalla. Et esimerkiksi voi valita cPanel-vaihtoehtoa, jos haluat käyttää Fedoraa VPS-palvelimessasi. Jotta voisit käyttää ohjauspaneelia, sinun täytyy valita yhteensopiva näköistiedosto/käyttöjärjestelmä.