Mainosbannerin lisääminen omalle verkkosivustolle

Sinulla voi joskus olla tärkeitä uutisia, jotka on hyvä saada asiakkaiden tietoon heti, kun he saapuvat sivustoosi. Käytä mainosbanneria (värikäs nauha sivustosi yläosassa) tai ponnahdusruutua (erityisesti siinä tapauksessa, että haluat lisätä mukaan kuvan) esitelläksesi asiakkaille yrityksesi viimeisimpiä uutisia tai tarjouksia.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Websites + Marketing ja valitse verkkosivustosi kohdalta Hallitse sivuston avaamiseksi.
  3. Avaa kotisivukoneesi valitsemalla Muokkaa verkkosivustoa tai Muokkaa sivustoa.
  4. Valitse otsikko-osio (pääsivusi ensimmäinen osio).
  5. Valitse Mainosbanneri.
  6. Kytke Näytä kampanja päälle.
  7. Muokkaa mukautettua viestiäsi ja valitse, lisätäänkö mukaan vuodenaikaan liittyvä koristelu. Jos päätät lisätä linkin, voit luoda linkin seuraaviin:
    • Verkkosivustosi sivu tai osio.
    • erillinen URL, kuten sosiaalisen median sivu.
    • puhelinnumero.
    • sähköpostiosoite.
    • Tuoteluokka (esimerkiksi Uusimmat), jos käytössäsi on Verkkokauppapaketti (vertaile sopimuksia ja hintoja).
  8. Kun olet valmis, valitse Valmis.
  9. Tekemäsi muutokset tallennetaan automaattisesti. Voit tarkastella tuloksia Esikatselun avulla. Kun olet valmis julkaisemaan muutokset, julkaise sivustosi.