Kotisivukone Ohje

Mainosbannerin lisääminen omalle verkkosivustolle

Joskus sinulla voi olla tärkeitä uutisia, jotka on hyvä saada asiakkaiden tietoon heti, kun he saapuvat sivustollesi. Käytä mainosbanneria asiakkaiden ohjaamiseksi suoraan uusimpiin uutisiin ja kampanjoihin, joita yrityksesi tarjoaa.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä alaspäin kohtaan Website Builder ja valitse Hallitse sen sivuston kohdalla, jota haluat muuttaa.
  3. Valitse Koontinäytössä Verkkosivusto ja sitten Muokkaa sivustoa.
  4. Kun sivustosi on Aloitussivullasi, valitse sivusi otsikko. (Vaihtoehtoisesti voit valita sivupalkista Sivut ja osiot ja sitten Otsikko.)
  5. Valitse Mainosbanneri.
    Valitse valikosta Mainosbanneri
  6. Kytke Näytä kampanja päälle.
    Kytke Näytä kampanja päälle
  7. Muokkaa mukautettua viestiäsi ja valitse, lisätäänkö vuodenaikaan liittyvä koristelu. Jos päätät lisätä linkin, voit luoda linkin seuraaviin:
    • Verkkosivustosi sivu tai osio.
    • Erillinen URL-osoite.
    • Tuoteluokka (esimerkiksi Uusimmat), jos käytössäsi on Verkkokauppapaketti (vertaile paketteja ja hintoja)
  8. Kun olet valmis, valitse Valmis.
  9. Muista valita Julkaise, jotta sivustosi muutokset tulevat näkyviin kaikille.