Maksamisen määrittäminen verkkomyymälää varten

Kerää maksuja digitaalisista ja fyysisistä tuotteista turvatuilla verkkomaksuilla, joihin sinä ja asiakkaasi voitte molemmat luottaa. Voit myös vastaanottaa maksuja lisäämällä PayPal-painikkeen, hyväksymällä maksuja verkkoajanvarauksista tai vastaanottamalla maksuja offline-maksuvaihtoehdoilla.

Hyväksy kokonaisia tai osittaisia maksuja GoDaddy Payments-palvelun avulla (mukaan lukien Apple Pay ja Google Pay), PayPal, Square tai Stripe (mukaan lukien Apple Pay). Lisätietoja GoDaddy Payments-palvelusta.

1. Siirry GoDaddy -tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Websites + Marketing ja valitse sivustosi kohdalta Hallitse.
  3. Valitse Koontinäytöstä Kauppa ja valitse Maksut-kohdasta alta Maksutavat.
    • Premium-verkkomyymälä: Valitse Koontinäytöllä Asetukset > Maksut.
  1. Valitse Yhdistä sen maksutavan kohdalla, jonka haluat lisätä. Seuraa esiin tulevia ohjeita tilille kirjautumiseksi tai uuden rekisteröimiseksi. Voit lisätä yhden luotto-/pankkikorttimaksutavan, PayPalin ja offline-maksut.

Huomautus: (Valinnainen) Apple Pay -vaihtoehtosi on näkyvissä vain siirtyessäsi julkaistuun verkkokauppaasi laitteella, jossa Apple Pay on otettu käyttöön, ja tarkastelemalla sitten tuotesivuasi samaan tapaan kuin kuka tahansa asiakkaasi. Apple Pay -painike näytetään myös kassasivulla.
Apple Pay -painike kassalla