No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Maksunkäsittelijöiden lisääminen: Luottokortti, Veloitus laskutusta tai mobiilinkäsittelyä varten

Kun olet aktivoinut Get Paid Essentials/Premium -tilisi, sinun on lisättävä maksutavat, jotta voit kerätä asiakasmaksuja mobiiliprosessin tai laskun kautta. Voit määrittää tilisi hyväksymään maksuja verkossa PayPalin tai luottokortin kautta.

Huomautus: Jos et ole vielä aktivoinut Get Paid -tiliäsi, katso kohta

ohjeita.

Lisää vain Stripe -tilisi hyväksyäksesi maksuja luottokortilla. Noudata alla olevia ohjeita tullessasi maksulle:

Maksujen hyväksyminen PayPalin kautta

1. Napsauta GoDaddy Bookkeeping -osiossa Hallitse ja valitse sitten Laskun asetukset .
  2. Valitse Maksuintegraatiot -osiossa Ota käyttöön PayPal -integrointi -valintaruutu.
  3. Anna PayPal -sähköpostiosoitteesi ja napsauta sitten Tallenna .

Maksujen hyväksyminen PayPalin kautta täällä

PayPal Here -maksut voidaan hyväksyä vain PayPal Here -luottokortinlukijan kautta.

1. Napsauta GoDaddy Bookkeeping -osiossa Hallitse ja valitse sitten Laskun asetukset .
  2. Valitse Maksuintegroinnit -osiossa Ota käyttöön PayPal täällä -valintaruutu ja napsauta sitten Yhdistä PayPaliin täällä .
  3. Napsauta Kirjaudu sisään PayPal -tililläsi , anna tilisi tunnistetiedot ja napsauta sitten Kirjaudu sisään .
  4. Napsauta Jatka ja valitse sitten Hyväksy .
  5. Lataa PayPal Here -mobiilisovellus puhelimeesi ja napsauta sitten Selvä! Mennään eteenpäin .

Maksujen hyväksyminen Stripellä

Stripe -maksut voidaan hyväksyä vain suoraan laskun kautta.

1. Napsauta GoDaddy Bookkeeping -osiossa Hallitse ja valitse sitten Laskun asetukset .
  2. Valitse Maksuintegraatiot -osiossa Ota käyttöön Stripe -integrointi -valintaruutu ja napsauta sitten Connect to Stripe .
  3. Täytä kaikki kentät ja napsauta sitten Valtuuta tämän tilin käyttöoikeus .

Nyt kun olet määrittänyt maksuprosessorin, asiakkaasi voivat helposti maksaa laskunsa napsauttamalla yhtä seuraavista vaihtoehdoista:

• Maksa PayPalilla
  • Maksa luottokortilla

Sinulla voi olla lisäkysymyksiä, joten tässä on vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin:

Tarvitsenko (tai asiakkaani) PayPal -kauppiastilin voidaksesi hyväksyä maksuja verkossa?

Ei, voit käyttää henkilökohtaista PayPaliasi maksujen lähettämiseen ja hyväksymiseen.

Täytyykö minun määrittää PayPal -tilini maksujen verotusta varten?

Huomautus: Jos et poista veronkantoa käytöstä PayPalin kautta, asiakkaalta veloitetaan verot kahdesti.

Tarvitsevatko asiakkaani Stripe -tilin voidakseen hyväksyä maksuja verkossa?

Ei, tarvitset vain Stripe -tilin. Asiakkaasi voi kirjautua Stripe -tilille tai suorittaa maksun luottokortilla asiakkaana.