Maksutavan lisääminen

Voit määrittää Stripe-, Square- ja PayPal-maksut verkkomyymälääsi varten osana sähköisen kaupankäynnin sopimusta. Kaikki sopimukset (paitsi perustason sopimus) sallivat sinun kuitenkin lisätä PayPal-painikkeen lahjoitusta tai yksittäistä tuotetta varten. Square on ainoastaan Yhdysvalloissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Kanadassa ja Australiassa sijaitsevien asiakkaiden käytettävissä.

Huomautus: Jokaisen maksutavan kohdalla sinun on kirjauduttava sisään olemassa olevaan tiliin tai luotava tili.
Jotta voisit käyttää PayPal Express-maksutapaa, sinulla on oltava PayPal Business -tili. Henkilökohtaiset PayPal-tilit voivat hyväksyä maksuja vain muilta PayPal-käyttäjiltä.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Valitse Muokkaa sivustoa.
  3. Napsauta Hallitse kauppaa -ruudussa Avaa.
    Napsauta “Avaa” osiossa “Hallitse kauppaa”.
  4. Napsauta yläpalkissa Kauppa ja valitse Maksut.
  5. Napsauta Maksut-ikkunassa Yhdistä sen maksutavan kohdalla, jonka haluat lisätä. Seuraa esiin tulevia ohjeita kyseisen tilin lisäystä tai määritystä varten (Voit lisätä useamman kuin yhden maksutavan, mutta sinun on tehtävä tämä yksi maksutapa kerrallaan.)
    Napsauta “Yhdistä” maksutavan kohdalla
  6. Seuraa kunkin sivuston kehotteita valitun maksutavan määrittämistä tai käyttöönottoa varten.

Huomautus: Kun olet määrittänyt maksutavan valmiiksi, voit muuttaa tilin asetuksia palaamalla takaisin tähän paneeliin ja napsauttamalla Näytä hallintapaneeli. Halutessasi voit poistaa tilin myymälästäsi valitsemalla Katkaise yhteys.
    Napsauta “Näytä hallintapaneeli” tai “Katkaise yhteys”.

7. Jotta näkisit Apple Pay -painikkeen Stripe-tilisi kohdalla, siirry julkaistuun verkkomyymälääsi käyttäen laitetta, jossa on käytössä Apple Pay. Tällä tavoin voit tarkastella tuotesivua, joka näyttää, miten sivu näkyy asiakkaille.
    Apple Pay -painike kassalla

Huomautus: Apple Pay -painike näytetään myös kassatoiminnon sivulla.