Maksutavan lisääminen

Kerää maksuja turvallisella tavalla, johon sinä ja asiakkaasi voitte molemmat luottaa. Valitse verkkomyymäläsi maksutavaksi Stripe, Square ja/tai PayPal (Verkkokauppapaketti ). Tämä ei ole sama asia kuin PayPal-painikkeen lisääminen (kaikki sopimukset) tai verkkoajanvarauksien maksujen hyväksyminen (Premium-paketti).

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Vieritä alaspäin kohtaan Website Builder ja valitse Hallitse verkkosivustosi tai myymäläsi kohdalta.
  3. Valitse Koontinäytöllä ensin Asetukset ja sitten Maksut.
  4. Valitse Yhdistä haluamasi maksutavan kohdalta ja noudata kehotteita. Jokaisen maksutavan kohdalla voit kirjautua sisään olemassa olevalle tilille tai luoda uuden tilin. Toista nämä vaiheet jokaisen lisättävän maksutavan kohdalla.

Huomautus: Tässä on joitakin vinkkejä maksutavan valitsemiseen:

• Jotta voit käyttää PayPal Express -kassaominaisuutta, sinulla on oltava PayPal Business -tili. Henkilökohtaisille PayPal-tileille voivat maksaa maksuja vain toiset PayPal-käyttäjät.
    Square on saatavilla vain Yhdysvalloissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Kanadassa ja Australiassa asuville asiakkaille.

Valitse Yhdistä maksutavan kohdalla
  5. (Valinnainen) Jotta näkisit Apple Pay -painikkeen Stripe-tilisi kohdalla, siirry julkaistuun verkkomyymälääsi laitteella, jossa on käytössä Apple Pay. Tällä tavoin voit tarkastella tuotesivua, joka näyttää, miten sivu näkyy asiakkaille. Apple Pay -painike näytetään myös kassasivulla.
    Apple Pay -painike kassalla