Manuaalinen uusiminen

Verkkotunnuksien hallintatoiminnon avulla voit uusia verkkotunnuksiasi milloin tahansa.

1. Kirjaudu Tilin hallintaan.
  2. Napsauta Verkkotunnukset-kohdan vieressä Hallitse.

Käytettävä menettelytapa riippuu siitä, montako verkkotunnusta tilisi sisältää:

Enintään 6 verkkotunnusta

1. Valitse verkkotunnus, jota haluat käyttää. Napsauta Tekstikuvake (Asetukset) ja valitse Verkkotunnuksen asetukset.
  2. Napsauta Uusiminen, valitse uusimisasetukset ja suorita prosessi loppuun.

Yli 6 verkkotunnusta (7 tai enemmän)

1. Valitse verkkotunnus, jota haluat käyttää.
  2. Valitse Uusiminen-välilehdestä kohta Uusi verkkotunnus.
  3. Valitse uusimisasetukset ja suorita prosessi loppuun.