Hakukonenäkyvyys Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Paranna verkkosivustoni hakusijoitusta manuaalisesti

Joskus emme pysty jättämään hakusanoja suoraan verkkosivustoosi, koska meillä ei ole pääsyä verkkosivustosi koodiin. Näitä tapauksia varten olemme luoneet vaiheittaiset ohjeet, joiden avulla voit tehdä sen itse helposti. Kun olet valmis, sivustosi optimoidaan täysin sinulle valitsemillasi avainsanoilla.

1. Kun olet ohjattu Hakukonenäkyvyys -toiminto valmis ja näet Hienoa! napsauta Lataa muutokset .
    Napsauta Lataa muutokset
  2. Kun tiedosto on ladattu, avaa tiedosto ja noudata ohjeita siitä, mitkä sanat tulisi lisätä tai korvata annettuilla termeillä.