SSL-varmenteet Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Asenna SSL -varmenne manuaalisesti Cisco ASA 5500 VPN/Firewall -laitteeseen

Kun varmennepyyntösi on hyväksytty, voit ladata varmenteesi SSL -hallinnasta ja asentaa sen Cisco Adaptive Security Appliance (ASA) 5500 VPN -verkkoon tai palomuuriin.

1. Etsi palvelimelta hakemisto, jossa varmenne- ja avaintiedostoja säilytetään, ja lataa tähän hakemistoon keskitason varmenteesi (gd_bundle.crt tai vastaava) sekä ensisijainen varmenteesi (.crt-tiedosto, jonka nimi on satunnaistettu).
  2. Käynnistä Cisco ASDM (Adaptive Security Device Manager).
  3. Valitse ruudun yläosassa kuvakkeiden lähellä Configuration (Määritys).
  4. Valitse vasemmanpuoleisessa sivupalkissa Remote Access VPN .
  5. Vasemmalla uudessa paneelissa laajenna Certificate Management (Varmenteiden hallinta) napsauttamalla ja napsauta CA Certificates (CA -varmenteet) .
  6. Napsauta pääruudun oikeanpuoleisessa osassa Lisää.
  7. Syötä Trustpoint Name (Luotettavan pisteen nimi) -kohtaan nimi, jolla tunnistat keskitason varmenteesi helposti myöhemmin.
  8. Valitse valintanappi Asenna tiedostosta ja napsauta Selaa ....
  9. Valitse äskettäin lataamasi gd_bundle.crt -tiedosto (tai vastaava) ja napsauta OK .
  10. Napsauta Asenna varmenne asentaaksesi välivarmenteen.
  11. Paikanna vasemmalla olevasta paneelista laajennettu Varmenteiden hallinta -osio ja napsauta Identity Certificates (Identiteettivarmenteet) .
  12. Valitse äskettäin asentamasi välivarmenteesi, jonka kohdalla näkyy Not Available for Issued by ( Ei käytettävissä) ja Odottava vanhenemispäivämääräksi .
  13. Napsauta pääpaneelin oikealla puolella Asenna .
  14. Valitse valintanappi Asenna tiedostosta ja napsauta Selaa ....
  15. Valitse äskettäin lataamasi ensisijainen varmenne (satunnaisesti nimetty .crt -tiedosto) ja napsauta OK .
  16. Napsauta Install Certificate (Asenna varmenne) .
  17. Sulje onnistumisilmoitus napsauttamalla OK.
  18. Palaa Cisco ASDM -järjestelmään ja etsi paneeli vasemmalta. Napsauta laajentaaksesi Lisäasetukset ja napsauta sitten SSL -asetukset .
  19. Valitse Varmenteet -osiossa WebVPN -istuntojen lopettamiseen käytetty käyttöliittymä ja napsauta Muokkaa .
  20. Valitse Ensisijainen rekisteröitävä varmenne -asetus avattavasta valikosta ja napsauta OK .
  21. Viimeistele WebVPN -istuntojen asetukset, jotka päättyvät valitsemallesi käyttöliittymälle, napsauttamalla Käytä.

Seuraava vaihe

Lisätietoja

Huomautus: Tarjoamme tietoja tiettyjen kolmansien osapuolien tuotteiden käytöstä, mutta emme suosittele tai suoraan tue niitä emmekä ole vastuussa niiden toiminnasta tai luotettavuudesta. Kolmansien osapuolten merkit ja logot ovat omistajiensa rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki oikeudet pidätetään.