Kotisivukone Ohje

Markkinointisähköpostien luominen

Ole yhteydessä sivuston käyttäjiin ja tarjoa heille mahdollisuus tilata sivustoosi liittyviä markkinointisähköposteja. Sitten voit luoda tarjousilmoituksia, kampanjatapahtumia tai uutiskirjeitä osana sähköpostimarkkinoinnin ”kampanjaa”. Tämä lisää sivustosi kävijöiden määrää.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Napsauta Markkinointi-välilehdellä Yleiskatsaus.
    Napsauta Markkinointi-valikossa Yleiskatsaus.
  3. Jos luot kampanjaa ensimmäistä kertaa, napsauta Yleiskatsaus-ikkunan Kampanjat-osiossa Aloita. Muussa tapauksessa napsauta Luo.
    Napsauta Aloita

Huomautus: Jos sinulla on useampi kuin yksi sähköpostimarkkinointitili, sinua pyydetään valitsemaan jokin niistä.

4. Aloita valitsemalla malli.
    Valitse mallipohja
  5. Oikeanpuoleinen paneeli näyttää automaattisesti sivustollasi käytetyt kuvat, jotka voit vetää markkinointisähköpostin mainospalkkiin tai tekstiin.
    vedä kuvia mallipohjaan
  6. Käytä eri työkalurivejä tekstin, kuvien, otsikoiden ja painikkeiden jne. lisäämiseen. Jos haluat lisätietoja, katso Luo ensimmäinen sähköpostikampanjasi.
  7. Kun olet luonut markkinointisähköpostiviestin, valitse Jatka.
  8. Anna sähköpostiosoitteet tai yhteystietoluettelo käyttämällä Vastaanottajat-välilehteä ja napsauta Jatka.
  9. Lisää Tiedot-välilehdellä tietoja, kuten Aihe, seurantavaihtoehdot ja sosiaalisen median tiedot ja lähetä sähköposti välittömästi napsauttamalla Lähetä.
    Kun olet valmis, napsauta Lähetä

Huomautus: Jos haluat ajoittaa postituksen johonkin muuhun ajankohtaan, napsauta Lähetä myöhemmin ja seuraa kehotteita.

10. Palaa verkkosivustollesi napsauttamalla Muokkaa / Muokkaa sivustoa.