GoDaddy-sähköpostimarkkinointi Ohje

Markkinointisähköpostien luominen

Tämä artikkeli kattaa vanhan tuotteen, jota ei enää ole saatavilla uusille asiakkaille.

Rakenna yhteyksiä asiakkaisiisi rohkaisemalla heitä tilaamaan sähköpostimarkkinointiviestejä, jotka voivat sisältää esim. tietoja alennusmyynneistä ja kampanjoista sekä uutiskirjeitä. Sähköpostimarkkinointikampanjat voivat tällä tavoin kasvattaa sivustosi liikennettä.

Tämä video on Oppitunti 17 ohjesarjassa “Getting Started with Email Marketing” (Sähköpostimarkkinoinnin aloittaminen).

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Avaa sivustosi.
    • Websites + Marketing: Vieritä alas kohtaan Websites + Marketing ja valitse Hallitse muutettavan verkkosivuston vieressä.
    • Digitaalinen markkinointi: Vieritä alas kohtaan Verkkomarkkinointi ja valitse Hallitse muutettavan sivuston vieressä.
  3. Avaa sähköpostimarkkinointialueesi.
    • Websites + Marketing: Laajenna Koontinäytöllä Markkinointi ja valitse sitten Sähköpostimarkkinointi .
    • Digitaalinen markkinointi: Valitse Koontinäytöltä Sähköpostimarkkinointi ja sitten Kampanjat .
  4. Valitse Luo tai Luo kampanja .
  5. Aloita valitsemalla malli.
    valitse mallipohja
  6. Nimeä sähköpostiviestisi, jotta pystyt löytämään sen myöhemmin. Tämä ei ole aiherivi, vaan ennemminkin kuin tiedostonimi.
  7. Käytä eri työkalurivejä lisätäksesi elementtejä, kuten tekstiä, kuvia, otsikoita ja painikkeita.
  8. Oikeanpuoleinen paneeli näyttää sivustossasi käytetyt kuvat, jotka voit vetää markkinointisähköpostin mainospalkkiin tai tekstiin. Voit myös ladata uusia kuvia palveluun.
    vedä kuvia mallipohjaan
  9. Kun olet luonut markkinointisähköpostiviestin, valitse Jatka.
  10. Anna sähköpostiosoitteet tai valitse yhteystietoluettelo käyttämällä Vastaanottajat-välilehteä. Valitse Jatka.
  11. Tiedot-välilehden avulla voit mukauttaa lähetysnimen, lähetysosoitteen ja aiherivin haluamallasi tavalla. Valitse haluamasi asetukset linkkien seurantaa, katselukertojen seurantaa ja sosiaalisen median kautta jakamista varten. Kun kaikki näyttää hyvältä, valitse Lähetä. Jos haluat ajoittaa postituksen johonkin muuhun ajankohtaan, valitse Lähetä myöhemmin ja seuraa kehotteita.
  12. Näet vielä yhden vahvistuksen. Tallenna, peruuta tai valitse Näyttää hyvältä. Lähetä se!