Markkinointisähköpostien luominen

Ole yhteydessä sivuston käyttäjiin ja tarjoa heille mahdollisuus tilata sivustoosi liittyviä sähköposteja. Kun sitten luot myyntitarjouksia, mainosesittelyjä tai uutiskirjeitä osana sähköpostikampanjaa, tilaajasi tietävät tarkistaa sivustosi – mikä kasvattaa sen vierailijaliikennettä.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Napsauta Markkinointi-välilehdellä Yleiskatsaus.
    Napsauta Markkinointi-valikossa Yleiskatsaus.
  3. Jos luot kampanjaa ensimmäistä kertaa, napsauta Yleiskatsaus-ikkunan Kampanjat-osiossa Aloita. Muussa tapauksessa napsauta Luo.
    Napsauta Aloita

Huomautus: Jos sinulla on useampi kuin yksi sähköpostimarkkinointitili, sinua pyydetään valitsemaan jokin niistä.

4. Aloita valitsemalla malli.
    Valitse mallipohja
  5. Oikeanpuoleinen paneeli näyttää automaattisesti sivustollasi käytetyt kuvat, jotka voit vetää mainospalkkiin tai sähköpostin tekstiin.
    Vedä kuvia mallipohjaan
  6. Käytä eri työkalurivejä tekstin, kuvien, otsikoiden ja painikkeiden jne. lisäämiseen. Jos haluat lisätietoja, katso Luo ja lähetä ensimmäinen kampanjasi.
  7. Kun olet luonut sähköpostiviestin, napsauta Jatka.
  8. Anna sähköpostiosoitteet tai yhteystietoluettelo käyttämällä Vastaanottajat-välilehteä ja napsauta Jatka.
  9. Lisää Tiedot-välilehdellä tietoja, kuten Aihe, seurantavaihtoehdot ja sosiaalisen median tiedot ja lähetä sähköposti välittömästi napsauttamalla Lähetä.
    Kun olet valmis, napsauta Lähetä

Huomautus: Jos haluat ajoittaa postituksen johonkin muuhun ajankohtaan, napsauta Lähetä myöhemmin ja seuraa kehotteita.

10. Palaa verkkosivustollesi napsauttamalla Muokkaa / Muokkaa sivustoa.

Seuraavat vaiheet

• Sinun ei ole pakko syöttää kaikkia yhteystietoja käsin: