sähköpostimarkkinointi Ohje

Markkinointisähköpostien luominen

Rakenna yhteyksiä asiakkaisiisi rohkaisemalla heitä tilaamaan sähköpostimarkkinointiviestejä, jotka voivat sisältää esim. tietoja alennusmyynneistä ja kampanjoista sekä uutiskirjeitä. Sähköpostimarkkinointikampanjat voivat tällä tavoin kasvattaa sivustosi liikennettä.

Tämä video on Oppitunti 17 ohjesarjassa “Getting Started with Email Marketing” (Sähköpostimarkkinoinnin aloittaminen).

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Avaa sivustosi.
    • Website Builder ja Premium Online Store: vieritä alas kohtaan Website Builder ja valitse Hallitse sen sivuston kohdalla, jota haluat muuttaa.
    • Digitaalinen markkinointi: Vieritä alas kohtaan Verkkomarkkinointi ja valitse Hallitse muutettavan sivuston vieressä.
  3. Avaa sähköpostimarkkinointialueesi.
    • Website Builder: Valitse hallintapaneelistasi Markkinointi > Sähköposti .
    • Digitaalinen markkinointi: Valitse hallintapaneelistasi Sähköpostimarkkinointi > Kampanjat .
    • Premium -verkkomyymälä: valitse hallintapaneelista Mainosta > Mainosta

Huomautus: Premium -verkkomyymälän vaiheet ovat samanlaisia kuin alla, mutta hieman erilaiset.

4. Valitse Luo tai Luo kampanja .
  5. Aloita valitsemalla malli.
    valitse mallipohja
  6. Nimeä sähköpostiviestisi, jotta pystyt löytämään sen myöhemmin. Tämä ei ole aiherivi, vaan ennemminkin kuin tiedostonimi.
  7. Käytä eri työkalurivejä tekstin, kuvien, otsikoiden ja painikkeiden jne. lisäämiseen. Jos haluat lisätietoja, katso Luo ensimmäinen sähköpostikampanjasi.
  8. Oikeanpuoleinen paneeli näyttää sivustossasi käytetyt kuvat, jotka voit vetää markkinointisähköpostin mainospalkkiin tai tekstiin. Voit myös ladata uusia kuvia palveluun.
    vedä kuvia mallipohjaan
  9. Kun olet luonut markkinointisähköpostiviestin, valitse Jatka.
  10. Anna sähköpostiosoitteet tai valitse yhteystietoluettelo käyttämällä Vastaanottajat-välilehteä. Valitse Jatka.
  11. Tiedot-välilehden avulla voit mukauttaa lähetysnimen, lähetysosoitteen ja aiherivin haluamallasi tavalla. Valitse haluamasi asetukset linkkien seurantaa, katselukertojen seurantaa ja sosiaalisen median kautta jakamista varten. Kun kaikki näyttää hyvältä, valitse Lähetä. Jos haluat ajoittaa postituksen johonkin muuhun ajankohtaan, valitse Lähetä myöhemmin ja seuraa kehotteita.
  12. Näet vielä yhden vahvistuksen. Tallenna, peruuta tai valitse Näyttää hyvältä. Lähetä se!