Me olemme korjanneet SSL 3.0-suojausongelmat hallinnoimillemme tileille

SSL 3.0:n kanssa ilmenneen kriittisen tietoturvahaavoittuvaisuuden vuoksi (18-vuotias, vanhentunut teknologia) poistamme sen käytöstä seuraavilla tuotteilla:

• Website Builder
  • Pikaostoskori
  • Jaettu verkkohotelli
  • WordPress-hallinta
  • Yhdyskäytäväpohjainen VPS ja omat palvelimet (lisätietoja)
  • Verkkohotellin hallintapalvelut
  • Palvelimet, joilla on avustettu palvelupaketti

VPS tai oma palvelin, jota ei ole lueteltu tässä? Sinun pitää poistaa SSL 3.0-tuki käytöstä itse (lisätietoja).

On tärkeää huomata, että tämä muutos ei vaadi mitään toimenpiteitä sinulta.

Miten tämä muutos vaikuttaa minuun?

Jos verkkosivustosi on SSL:n suojaama, SSL 3.0 -tuen poistaminen estää vierailijoita käyttämästä hyvin vanhentuneita selaimia käyttämästä sivullasi olevaa suojattua sisältöä. Tämä vaikuttaa ensi sijaisesti WIndows XP-kävijöihin, jotka käyttävät Internet Explorer 6 -selainta, jonka tuen Microsoft lopetti täysin 8. huhtikuuta 2014.

Kun poistamme SSL 3.0 -tuen, varmistamme, että tililläsi olevat verkkosivustot pysyvät suojattuina sellaisia hyökkääjiä vastaan, jotka yrittävät hyödyntää POODLE haavoittuvuutta. Voit lukea haavoittuvasta komponentista ja sen merkityksestä Googlen verkon tietoturvablogista.