Paikanna Microsoft 365 -palvelinasetukseni

Varoitus: Microsoft 365 ei enää tue POP- ja IMAP-asetuksia Outlookissa, Apple Mailissa, Gmailissa tai useimmissa sähköpostiohjelmissa. Emme suosittele tämän artikkelin ohjeiden noudattamista. Käytä tällöin sähköpostia Outlookin verkkoversiolla tai päivitä tilisi Exchange-asetuksiin sähköpostiohjelmassasi. Jos yrität määrittää sähköpostisi ohjelmassa, joka ei tue POP- tai IMAP-asetuksia, saat virheviestin.
  1. Kirjaudu sisään Outlookiin verkkosivun kautta. Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (palvelun GoDaddy-käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä tapauksessa).
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta asetusten rataskuvake Asetukset.
  3. Valitse Mail ja valitse sitten Synkronoi sähköposti. Näet Microsoft 365:n POP-, IMAP- ja SMTP-asetukset.
    Valitse Asetukset ja valitse sitten Postinkulku

Määritä sähköposti ohjelmassa tai laitteessa käyttämällä portin numeroa (IMAP- tai POP-asetus) saapuvaa postia varten ja SMTP-asetusta lähtevää postia varten.

Jos SMTP-asetuksen käytössä on ongelma, tilisi SMTP-todennus voi olla pois käytöstä. Sinun täytyy ensin ottaa SMTP-todennus käyttöön.