Microsoft 365 -sähköpostin lisääminen iPhonen tai iPadin Outlookiin

Vaihe 3 Microsoft 365 -tilin määrittäminen käyttövalmiiksi -sarjassa.

Lisää Microsoft 365 -sähköpostisi iPhonen tai iPadin Outlookiin. Tämän jälkeen voit lähettää ja vastaanottaa sähköpostia missä tahansa.

Tämä video on osa opassarjaa: sähköpostin määrittäminen.

Vaaditaan: Varmista ennen jatkamista, että sinulla on Outlook-sovellus. Voit ladata Outlookin lukemalla tämän QR-koodin puhelimesi kameralla.
qr-koodi microsoft outlook -sovelluksen lataamiseen
  1. Avaa Outlook. (Jos latasit sovelluksen nyt, napauta Aloita-painiketta, valitse haluamasi asetukset ja siirry vaiheeseen 4.)
  2. Napauta Valikko ja sitten Rataspainike Asetukset.
    Napauta valikkokuvaketta (talo)
  3. Napauta Lisää Mail-tili ja sitten Lisää sähköpostitili.
    Lisää sähköpostitili
  4. Anna Microsoft 365-sähköpostiosoitteesi ja napauta sitten Lisää tili -painiketta.
    Anna sähköpostiosoite ja napauta Lisää tili -painiketta
  5. Jos järjestelmänvalvojasi on ottanut käyttöön monivaiheisen todennuksen (MFA), vahvista tilisi tai määritä Authenticator-sovellus käyttöä varten.
  6. Syötä Microsoft 365-salasanasi ja napauta sitten Kirjaudu sisään. (Jotta voit jatkaa, sinun on ehkä valittava tilisi tyypiksi työ tai koulu, ei henkilökohtainen.)
    Anna sähköpostin salasana ja kirjaudu sisään
  7. Microsoft 365-tilisi näkyy Asetuksissa. Tarkista sähköpostilaatikkosi.
    Uusi Microsoft 365-sähköpostitili näkyy Asetuksissa