Microsoft 365 -sähköpostin lisääminen iPhonen tai iPadin Outlookiin

Vaihe 3 Microsoft 365 -tilin määrittäminen käyttövalmiiksi -sarjassa.

Lisää Microsoft 365 -sähköpostisi iPhonen tai iPadin Outlookiin. Tämän jälkeen voit lähettää ja vastaanottaa sähköpostia missä tahansa.

Tämä video on osa opassarjaa: sähköpostin määrittäminen.

1. Avaa Outlook. (Eikö sinulla ole tätä sovellusta? Lataa se iTunes-sovelluskaupasta. Napauta sitten Aloita-painiketta, tee haluamasi asetukset ja siirry vaiheeseen 4.)
  2. Napauta Valikko > Rataspainike Asetukset.
    Napauta valikkokuvaketta (talo)
  3. Napauta Lisää Mail-tili > Lisää sähköpostitili.
    Lisää sähköpostitili
  4. Anna Microsoft 365 -sähköpostiosoitteesi ja napauta Lisää tili -painiketta.
    Anna sähköpostiosoite ja napauta Lisää tili -painiketta
  5. Jos järjestelmänvalvojasi on ottanut käyttöön monivaiheisen todennuksen (MFA), vahvista tilisi tai määritä Authenticator-sovellus käyttöä varten.
  6. Syötä Microsoft 365 -salasanasi ja napauta Kirjaudu sisään. (Sinun on ehkä valittava tilisi tyypiksi työ tai koulu.)
    Anna sähköpostin salasana ja kirjaudu sisään
  7. Nyt Microsoft 365 -tilisi näkyy Asetuksissa. Tarkista sähköpostilaatikkosi.
    Uusi Microsoft 365 -sähköpostitili näkyy Asetuksissa