Microsoft 365 -sähköpostin lisääminen Mail-sovellukseen (Mac)

Vaihe 3 Microsoft 365 -tilin määrittäminen käyttövalmiiksi -sarjassa.

Lisää Microsoft 365 -sähköpostiosoitteesi Mailiin. Sen jälkeen voit lähettää ja vastaanottaa yrityssähköpostia Macillasi.

Katso tästä aiheesta lyhyt video alempana tällä sivulla.

1. Avaa Mail. (Jos käytät Mailia ensimmäistä kertaa, sovelluksen käynnistäminen aloittaa käyttöönoton.)
  2. Valitse valikkopalkista Mail > Lisää tili.
    Valitse Mail-valikossa Lisää tili
  3. Valitse ensin Exchange ja sitten Jatka.
    Exchange ja Jatka
  4. Anna nimesi ja Microsoft 365 -sähköpostiosoitteesi ja valitse sitten Kirjaudu sisään.
    Anna nimi ja sähköpostiosoite ja valitse Kirjaudu sisään
  5. Huomautus: Jotta voit jatkaa, sinun on ehkä valittava tilisi tyypiksi työ tai koulu.

6. Anna Microsoftin etsiä sähköpostiosoitteesi ja tilitietosi valitsemalla uudelleen Kirjaudu sisään.
    Valitse uudelleen Kirjaudu sisään
  7. Jos monimenetelmäinen todentaminen (“multi-factor authentication”; MFA) on käytössä, noudata kehotteita ja määritä jokin käytettävissä olevista vaihtoehdoista, tai vahvista tilisi käyttämällä olemassa olevaa MFA-tapaasi. Jos suojauksen oletusasetukset ovat käytössä, määritä MFA käyttäen Microsoftin Authenticator-sovellusta.
  8. Huomautus: Jos Microsoft ei löydä sähköpostiosoitettasi, sinua pyydetään syöttämään tietosi manuaalisesti:

Käyttäjätunnus: Microsoft 365 -sähköpostiosoitteesi
    Salasana: Microsoft 365 -sähköpostin salasanasi
    Sisäinen URL: outlook.office365.com
    Ulkoinen URL: outlook.office365.com

9. Sinut uudelleenohjataan Microsoft 365 -kirjautumissivulle. Syötä sähköpostisi salasana ja valitse Kirjaudu sisään.
    Napsauta uudelleen Kirjaudu sisään
  10. Huomautus: Sinua saatetaan pyytää antamaan käyttöoikeus Microsoft 365:lle. Valitse Anna suostumus organisaatiosi puolesta ja napsauta Hyväksy.
    Myönnä käyttöoikeus ja valitse Hyväksy

11. Valitse Valmis. Voit palata muokkaamaan näitä asetuksia milloin vain.
    Valitse sovellusasetukset ja napsauta Valmis
  12. Tilisi tulee nyt näkyviin ja sähköpostien lataus käynnistyy. Tämä voi kestää muutaman minuutin.
    Saapuneet-kansio näkyy Mail-sovelluksessa

Näytä minulle

Lisätietoja

Onko sinulla vaikeuksia sisäänkirjautumisen kanssa?