Microsoft 365 -tilin päivittäminen Exchangeiksi Gmailissa (Android)

Jos käytät Microsoft 365: tä POP- tai IMAP -protokollana, tietosi (mukaan lukien posti, yhteystiedot ja kalenterit) eivät välttämättä ole yhteydessä sähköpostiisi, ja ne voivat kadota, jos poistat kyseisen tilin. Voit estää tietojen menetyksen ja saada mahdollisimman turvallisen, nopean ja luotettavan sähköpostin vaihtamalla POP- tai IMAP -tilisi Exchange -tiliksi.

1. Avaa Gmail.
  2. Napauta profiiliasi oikeassa yläkulmassa.
  3. Jos olet valmis poistamaan POP/IMAP -tilisi, napauta Hallitse tilejä tällä laitteella . Napauta sähköpostitiliäsi ja valitse sitten Poista tili . Vahvista napauttamalla Poista tili.
  4. Voit lisätä Exchange -tilisi napauttamalla profiiliasi uudelleen ja valitsemalla Lisää toinen tili .
    Napauta Lisää tili
  5. Napauta Exchange ja Office 365.
    Valitse Exchange ja Office 365
  6. Anna Microsoft 365 -sähköpostiosoitteesi ja napauta Seuraava .
    Anna sähköpostiosoite
  7. Anna salasanasi ja napauta Kirjaudu sisään . (Jatkamiseksi sinun on ehkä valittava tilisi tyypiksi työ tai koulu .)
    Anna sähköpostin salasana ja kirjaudu sisään
  8. Huomautus: Jos olet unohtanut sähköpostisi salasanan, voit nollata sen seuraavasti .

9. Jos järjestelmänvalvojasi on ottanut käyttöön monivaiheisen todennuksen (MFA), vahvista tilisi tai ota käyttöön Authenticator-sovellus .
  10. Sinun on ehkä napautettava Hyväksy, jos haluat sallia Gmailin käyttää tiliäsi.
  11. Kun tili on valmis, valitse Valmis nähdä sähköpostiisi.
    Valmis

Sähköpostisi on nyt määritetty Exchange -tiliksi!