Microsoft 365 -tilin päivittäminen Exchangeiksi Outlookissa (Mac)

Jos käytät Microsoft 365 -palvelua POP- tai IMAP -tilinä, vaihda se Exchange -tiliksi. Tämä varmistaa, että tietosi (mukaan lukien posti, yhteystiedot ja kalenterit) pysyvät yhteydessä sähköpostiisi ja että ne voidaan palauttaa palvelimelta. Lisäksi Exchange -palvelun avulla saat turvallisen, nopean ja luotettavamman sähköpostin.

Siirrä tietosi

1. Avaa Outlook .
  2. Valitse valikkoriviltä Outlook > Asetukset .
    Valitse Outlook ja valitse sitten Asetukset
  3. Valitse Tilit .
    Valitse Tilit
  4. Valitse + (plus) > Uusi tili .
    Valitse + ja valitse Uusi tili
  5. Huomautus: Jatkamiseksi sinun on ehkä valittava tilisi tyypiksi työ/koulu .

6. Anna sähköpostiosoitteesi ja jatka .
    Anna sähköpostiosoitteesi ja valitse Jatka
  7. Anna sähköpostisi salasana ja kirjaudu sisään .
    Anna salasanasi ja valitse Kirjaudu sisään
  8. Huomautus: Jos olet unohtanut sähköpostisi salasanan, voit nollata sen seuraavasti .

9. Jos järjestelmänvalvojasi on ottanut käyttöön monivaiheisen todennuksen (MFA), vahvista tilisi tai ota käyttöön Authenticator-sovellus .
  10. Valitse Valmis . Jos sinulla on useampi kuin yksi tili, valitse, minkä tilin haluat asettaa oletukseksi.
    Valitse Valmis
  11. Vertaile tilejä varmistaaksesi, että kaikki sähköpostisi, kansiosi, kalenterisi, yhteystietosi ja muut tiedot ovat läsnä. Jos sähköpostistasi puuttuu tietoja, vedä ja pudota sähköpostisi POP- tai IMAP -tililtäsi Exchange -tilillesi.

Kun tilisi on lisätty Exchangeksi eikä mitään tietoja puutu, on nyt turvallista poistaa POP- tai IMAP -tili.

Poista POP/IMAP -tilisi

1. Valitse valikkoriviltä Outlook > Asetukset .
    Valitse Outlook ja valitse sitten Asetukset
  2. Valitse Tilit .
    Valitse Tilit
  3. Valitse (miinus) sen tilin kohdalla, jonka haluat poistaa.
    Miinusmerkki
  4. Valitse Poista .