SSL-varmenteet Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Microsoft Exchange Server -palvelimen uudelleen määritys käyttämään täysin hyväksyttyä verkkotunnusta

Internet -tietoturvayhteisö lopettaa intranet -nimien ja IP -osoitteiden käytön SSL -varmenteissa ensisijaisina verkkotunnuksina tai SAN -aiheina (SAN). Katso lisätietoja kohdastaVoinko pyytää varmennetta intranet -nimelle tai IP -osoitteelle? .

Jos käytät intranet -nimeä tai IP -osoitetta Microsoft® Exchange Server -palvelimelle isännöidylle SSL: lle, voit täyttää varmenteiden myöntäjien selainfoorumin ohjeet määrittämällä palvelimesi uudelleen hyväksymään täysin määritetty verkkotunnus. Voit esimerkiksi vaihtaa sisäisen nimipalvelimen.local muotoon FQDN mail.kivaesimerkki.com .

Jos et ole jo tehnyt niin, varmista, että sisäinen automaattinen löytäminen toimii, luomalla verkkotunnuksellesi sisäinen DNS -vyöhyke (esimerkiksi autodiscover.coolexample.com ) ja MX -tietue, joka osoittaa palvelimesi sisäiseen IP -osoitteeseen osoite.

Alla olevat koodinäytteet sisältävät seuraavat muuttujat:

• Korvaa mail.coolexample.com FQDN: lläsi
  • Korvaa_palvelimen_nimi palvelimesi todellisella nimellä

Huomautus: Suosittelemme, että vain kokeneet palvelimen ylläpitäjät toteuttavat tämän menettelyn. Nämä ohjeet eivät koske Windows Server® 2012- tai Microsoft Small Business Financials (SBF) -palvelinta.

Microsoft Exchange Server -palvelimen uudelleenmääritys käyttämään täysin hyväksyttyä verkkotunnusta

1. Käynnistä Exchange Management Shell .
  2. Muuta automaattisen löydön URL -osoitetta kirjoittamalla seuraava komento ja painamalla sitten Enter -painiketta:
    Set -ClientAccessServer -Identity Your_Server_Name -AutodiscoverServiceInternalUri https: // mail.coolexample.com /autodiscover/autodiscover.xml
  3. Muuta EWS: n InternalUrl -määritettä kirjoittamalla seuraava komento ja painamalla sitten Enter -painiketta:
    Set -WebServicesVirtualDirectory -Identity " Oma_PalvelimenNimi \ EWS (oletussivusto)" -InternalUrl https: // mail.coolexample.com /ews/exchange.asmx
  4. Jos haluat muuttaa verkkopohjaisen offline-osoitekirjan jakelun InternalUrl- määritettä, kirjoita seuraava komento ja paina Enter- painiketta:
    Set -OABVirtualDirectory -Identity " Palvelimen_nimi \ oab (oletussivusto)" -InternalUrl https: // mail.coolexample.com/oab
  5. Jos käytät Unified Message -palvelua Exchange Server 2007: ssä: Jos haluat muuttaa UM -verkkopalvelun InternalUrl -määritettä, kirjoita seuraava komento ja paina Enter -painiketta:
    Set -UMVirtualDirectory -Identity “ Oman_palvelimen_nimi \ unifiedmessaging (oletusverkkosivusto)” -InternalUrl https: // mail.coolexample.com /unifiedmessaging/service.asmx
  6. Jos haluat kierrättää sovelluspooleja, avaa IIS Manager .
  7. Laajenna paikallinen tietokone ja laajenna sitten Sovelluspoolit .
  8. Napsauta hiiren kakkospainikkeella MSExchangeAutodiscoverAppPool ja valitse sitten Kierrä .

Huomautus: Tarjoamme tietoja tiettyjen kolmansien osapuolien tuotteiden käytöstä, mutta emme suosittele tai suoraan tue niitä emmekä ole vastuussa niiden toiminnasta tai luotettavuudesta.