Microsoft SQL Server Expressin asentaminen

Voit asentaa Microsoft SQL Server Expressin ja käyttää sitä Windows-palvelimessasi maksamatta lisenssimaksuja.

1. Muodosta yhteys Windows-pavelimeesi etätyöpöydäyhteyden avulla.
  2. Avaa Käynnistä-valikosta Internet Explorer.

Huomautus: Jos tarpeen, ota käyttöön tiedostolataukset Internet Explorer -selaimessa.

3. Lataa jokin tämän luettelon SQL Server Express -versioista. Kaikki versiot ovat yhteensopivia Windows Server 2008:n ja Windows Server 2012:n kanssa.
  4. Vieritä alas ja napsauta Suorita aloittaaksesi SQL Serverin lataamisen.
  5. Huomautus: Jos käytät uutta palvelinta Windows Server 2012:n kanssa, sinun tulee ensin käynnistää palvelimesi uudelleen muutaman .NET-päivityksen asentamista varten.

6. Aloita asennus napsauttamalla Kyllä.
  7. Napsauta Uusi asennus tai lisää toimintoja olemassa olevaan asennukseen.
  8. Hyväksy SQL Serverin käyttöehdot, ja noudata jäljellä olevia asennusohjeita. Muista suorittaa seuraavat vaiheet ohjatun asennuksen aikana:
    • Kun tulet Palvelimen määritys (Server Configuration) -kohtaan, varmista, että valitset SQL Server -selaimelle Automaattinen.
    • Kun tulet Tietokantamoduulin määritys (Database Engine Configuration) -kohtaan, valitse todennukselle Monijärjestelmätila ja anna salasana SQL Server -asennuksellesi.

Huomautus: Yllä mainittuja asennusvaiheita lukuun ottamatta useimmat käyttäjät voivat vain napsauttaa Seuraava kaikkien muiden asennusvaihtoehtojen kohdalla. Jos sinulla on kysyttävää eri vaihtoehdoista, tutustu virallisiin Microsoft SQL Serverin ohjeisiin.