Microsoft SQL Server Expressin asentaminen

Microsoft SQL Serveriä ei ole oletusarvoisesti asennettu Windows-palvelimellesi. Useimmat käyttäjät asentavat ilmaisen Microsoft SQL Server Express -version ja käyttävät sitä.

Huomautus: SQL Serverin tietokannat eivät ole yhteensopivia aiempien versioiden kanssa. Jos sinulla on esimerkiksi luotuna tietokannan varmuuskopio SQL Server 2019 -versiolla, et voi tuoda sitä aiempaan versioon. Emme myöskään suosittele asentamaan SQL Serveristä useampaa versiota tai esiintymää.
  1. Muodosta yhteys Windows-pavelimeesi etätyöpöydäyhteyden avulla.
  2. Lataa haluamasi SQL Server Express -versio.
  3. Kun asennustiedosto on ladattu, suorita se.
  4. Noudata asennustiedoston ohjeita. Jos et ole varma, mikä vaihtoehto sinun kannattaa valita, pyydä apua palvelimen ylläpitäjältä.