Microsoft SQL Server Expressin asentaminen

Voit asentaa Microsoft SQL Server Expressin ja käyttää sitä Windows-palvelimessasi maksamatta lisenssimaksuja.

Jos Windows-pavelimsessasi on Plesk, suosittelemme sen sijaan SQL Expressin asentamisen suoraan Pleskin kautta.

1. Muodosta yhteys Windows-pavelimeesi etätyöpöydäyhteyden avulla.
  2. Avaa Käynnistä-valikosta Internet Explorer.

Jos et ole jo niin tehnyt, sinun pitää todennäköisesti ottaa käyttöön (sallia) tiedostolataukset Internet Explorer -selaimessa.

3. Kopioi jokin seuraavista URL-osoitteista osoitekenttään sitä versiota varten, jotka haluat käyttää, ja paina sitten Enter. Kaikki versiot ovat yhteensopivia Windows Server 2008:n ja Windows Server 2012:n kanssa.
    Versio Latauslinkki
    SQL Server 2008 http://download.microsoft.com/download/0/4/B/04BE03CD-EAF3-4797-9D8D-2E08E316C998/SQLEXPRWT_x64_ENU.exe
    SQL Server 2012 http://download.microsoft.com/download/8/D/D/8DD7BDBA-CEF7-4D8E-8C16-D9F69527F909/ENU/x64/SQLEXPRWT_x64_ENU.exe
    SQL Server 2014 http://download.microsoft.com/download/E/A/E/EAE6F7FC-767A-4038-A954-49B8B05D04EB/ExpressAndTools%2064BIT/SQLEXPRWT_x64_ENU.exe

Jos sinulla on vaikeuksia tiedoston lataamisessa, sinun pitää ottaa käyttöön (sallia) tiedostolataukset Internet Explorer -selaimessa.

4. Vieritä alas ja napsauta Suorita aloittaaksesi SQL Serverin lataamisen.
  5. Jos käytät uutta palvelinta Windows Server 2012:n kanssa, sinun pitää ensin käynnistää palvelimesi uudelleen asentaaksesi muutamia .NET-päivityksiä.

6. Aloita asennus napsauttamalla Kyllä.
  7. Napsauta Uusi asennus tai lisää toimintoja olemassa olevaan asennukseen.
  8. Hyväksy SQL Serverin käyttöehdot, ja noudata jäljellä olevia asennusohjeita. Muista suorittaa seuraavat vaiheet ohjatun asennuksen aikana:
    • Kun tulet Palvelimen määritys (Server Configuration) -kohtaan, varmista, että valitset SQL Server -selaimelle Automaattinen.
    • Kun tulet Tietokantamoduulin määritys (Database Engine Configuration) -kohtaan, valitse todennukselle Monijärjestelmätila ja anna salasana SQL Server -asennuksellesi.

Yllä mainittuja asennusvaiheita lukuun ottamatta useimmat käyttäjät voivat yksinkertaisesti napsauttaa Seuraava kaikkien muiden asennusvaihtoehtojen läpi. Jos sinulla on kysyttävää eri vaihtoehdoista, katso virallisia Microsoft SQL Serverin ohjeita.

Seuraavat askeleet