Office 365 GoDaddyltä Ohje

Microsoft Surface: Sähköpostin käyttöön ottaminen

Microsoft® Surface ja GoDaddyltä saatu Office 365 -tili ovat tarkoitettu toisiaan varten. Tilin käyttöönotto tablettiin ei voisi olla helpompaa.

Noudattamalla näitä ohjeita saat asennettua sähköpostin Microsoft-laitteeseesi helposti ja nopeasti.

Office 365 -sähköpostin asentaminen Microsoft Surface -tablettiin

1. Napsauta Käynnistä-näytöstä Sähköposti (kuvake, joka näyttää kirjekuorelta).
  2. Pyyhkäise sormella näytön oikeasta reunasta vasemmalle ja napsauta sitten Asetukset.

HUOMAUTUS: Jos käytät hiirtä, osoita näytön oikeaan yläkulmaan, siirrä hiiren osoitin alas ja napsauta Asetukset.

3. Valitse Tilit.
  4. Napsauta Lisää tili ja napsauta sitten Outlook Exchange.
  5. Napsauta Näytä lisää tietoja ja syötä seuraavat tiedot:
    • ‌‌Sähköpostiosoite – Anna täydellinen sähköpostiosoitteesi.
    • ‌‌Palvelinosoite – outlook.office365.com
    • ‌‌Käyttäjänimi – Kirjoita täydellinen sähköpostiosoitteesi.
    • Salasana – Anna salasanasi.
  6. Napsauta Yhdistä.

HUOMAUTUS: Jos esiin tulee sininen viesti, jossa sanotaan "Paranna tietokoneen suojausta", napsauta Pakota nämä käytännöt.

Aika helppoa, vai mitä? Vain yksi asia lopuksi: napauta laitteessasi Sähköposti (kuvake, joka näyttää kirjekuorelta). Varmistaaksesi, että pystyt lähettämään viestejä, luo sähköpostiviesti ja lähetä se itsellesi.