Määritä sähköposti Microsoft Surfacella

Tiedämme, että olet innokas saamaan sähköpostisi käyttöön Microsoft Surface ™ -tabletillasi. Sähköpostisi pitäisi olla toiminnassa laitteessasi noin 5 minuutissa. Nämä vaiheet toimivat useimmille asiakkaillemme, mutta joskus sinun on ehkä tehtävä joitain lisämuutoksia sen mukaan, missä asut ja mitä Internet -palveluntarjoajia käytät.

ENNEN KUIN ALOITAT: Jotta voit määrittää Surface -tabletin sähköpostisi kanssa, sinun on tiedettävä IMAP -sähköpostipalvelimesi asetukset ja portit. Löydät ne siirtymällä sähköpostin asetuskeskukseen ja kirjoittamalla muistiin tiedot, jotka näkyvät kohdassa Sähköpostipalvelimen asetukset.

Huomautus: Surface -tabletti ei tällä hetkellä tue POP3 -sähköpostitilejä. Jos haluat vaihtaa sähköpostitilisi, katsoMuuta Workspace Email -asetukset POPista IMAPiksi .

Sähköpostin määrittäminen Surface -tabletilla

1. Avaa valikko.
  2. Napauta Asetukset .
  3. Napauta Tilit .
  4. Napauta Lisää tili .
  5. Napauta Muu tili .
  6. Napauta IMAP ja napauta sitten Yhdistä .
  7. Anna sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja napauta sitten Yhdistä . Jos näet virheilmoituksen, älä huoli. Sinulla on kaikki tarvitsemasi tiedot.
  8. Anna seuraavat tiedot:
    IMAP
    SähköpostiosoiteAnna täydellinen sähköpostiosoitteesi.
    KäyttäjätunnusAnna täydellinen sähköpostiosoitteesi.
    SalasanaAnna sähköpostitilisi salasana.
    Saapuvan postin (IMAP) sähköpostipalvelinimap.secureserver.net
    Portti143
    Lähtevän postin (SMTP) sähköpostipalvelinsmtpout.secureserver.net
    Portti25
  9. Valitse Lähtevän postin palvelin edellyttää todennusta .
  10. Valitse Käytä samaa käyttäjänimeä ja salasanaa postin lähettämistä ja vastaanottamista varten .
  11. Napauta Yhdistä .

Siinä kaikki. Jos kaikki toimii kunnolla, sinun pitäisi nähdä joitakin sähköpostiviestejä. Varmista, että pystyt lähettämään viestejä luomalla sähköpostin ja lähettämällä sen itsellesi.

Huomautus: Tarjoamme tietoja tiettyjen kolmansien osapuolien tuotteiden käytöstä, mutta emme suosittele tai suoraan tue niitä emmekä ole vastuussa niiden toiminnasta tai luotettavuudesta. Kolmansien osapuolten merkit ja logot ovat omistajiensa rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki oikeudet pidätetään.