Siirrä cPanel -sivustosi toisesta isännästä GoDaddy -palveluun

Jos haluat siirtää jonkin toisen yrityksen isännöimän sivustosi GoDaddy-palveluun, voit käyttää cPanelin varmuuskopiointitoimintoja. Tämä siirtää verkkosivustosi, sen tietokannat sekä cPanelin sähköpostitilit.

Sähköpostia koskeva huomautus – jos noudatat näitä ohjeita, sähköpostisi toimii edelleen kuten ennenkin. Jos kuitenkin vaihdat verkkotunnuksesi nimipalvelimet osoittamaan meidän nimipalvelimiimme, se saattaa estää sähköpostisi toiminnan.

Yleiskatsaus

Vaikka tässä prosessissa on paljon vaiheita, voit suorittaa ne noin tunnissa. Menettele seuraavasti:

1. Lataa kaikki varmuuskopiosi nykyisestä verkkohotellistasi.
  2. Siirrä nämä varmuuskopiot GoDaddy-palveluun.
  3. Esikatsele sivustoasi meidän palvelimillamme.
  4. Tee siitä julkinen.

Aika helppoa.

Sivuston varmuuskopioiminen

Ennen kuin aloitat, suosittelemme, että ostat ja asetat käyttöön cPanel-tilin kanssamme. Sen jälkeen kun tämä on tehty, ala tekemään varmuuskopioita sivustostasi nykyisessä verkkohotellissasi.

cPanel-tilin varmuuskopioiminen nykyisessä verkkohotellissa

1. Kirjaudu sisään cPanel -tilillesi .
  2. Napsauta Tiedostot-osiossa Ohjattu varmuuskopiointitoiminto.
  3. Napsauta Varmuuskopioi.
  4. Napsauta Kotihakemisto.
  5. Napsauta Kotihakemisto ja sitten Siirry takaisin.
  6. Napsauta MySQL-tietokannat.
  7. Napsauta kutakin tietokantasi nimeä ladataksesi siitä varmuuskopion ja napsauta sitten Siirry takaisin.
  8. Napsauta Sähköpostivälittäjät ja suodattimet.
  9. Napsauta kutakin verkkotunnuksesi nimeä ladataksesi sen välittäjistä varmuuskopion, napsauta Järjestelmän suodatintiedot ja napsauta sitten Siirry takaisin.

Varmista, että tiedät, missä kaikki nämä tiedostot ovat tallennettuina, niin että voit löytää ne seuraavaa vaihetta varten.

Sivuston palauttaminen

Nyt kun sinulla on kaikki varmuuskopiot, voit palauttaa (siirtää) ne GoDaddy-palvelun jaetulle cPanel-verkkohotellitilille.

Palauta varmuuskopiot seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Napsauta Web Hosting (verkkohotellipalvelu).
  3. Napsauta Hallitse sen cPanel-tilin vieressä, jota haluat käyttää.
  4. Napsauta cPanel-hallinta.
  5. Napsauta Tiedostot-osiossa Ohjattu varmuuskopiointitoiminto.
  6. Napsauta Palauta.
  7. Napsauta Kotihakemisto.
  8. Napsauta Valitse tiedosto, valitse kotihakemiston varmuuskopio, jonka loit nykyisessä verkkohotellissasi, ja napsauta sitten Lataa palvelimeen.

Huomautus: Tähän kuluva aika voi vaihdella varmuuskopion koon mukaan.

9. Sen jälkeen kun palautus on valmis, sulje uusi avautunut ikkuna ja napsauta sitten Siirry takaisin.
  10. Napsauta MySQL-tietokannat.
  11. Napsauta Valitse tiedosto, valitse MySQL-varmuuskopio, jonka loit nykyisessä verkkohotellissasi, ja napsauta sitten Lataa palvelimeen.
  12. Sulje uusi avautunut ikkuna ja toista edellinen vaihe jokaiselle tietokannalle, josta teit varmuuskopion. Kun kaikki on valmista, napsauta Siirry takaisin.
  13. Napsauta Sähköpostivälittäjät ja suodattimet.
  14. Napsauta Valitse tiedosto, valitse välittäjät- tai suodattimet-varmuuskopio, jonka loit nykyisessä verkkohotellissasi, ja napsauta sitten Lataa palvelimeen.

Siinä kaikki! Olet siirtänyt verkkosivustosi nykyisestä verkkohotellistasi meille.

Verkkosivuston esikatselu

Varmistaaksesi, että kaikki toimii, ennen kuin siirrät DND:si, voit esikatsella sivustoasi.

Sivuston esikatselu

1. Kun olet cPanelissa, siirry sivun yläosassa olevaan cPanelin välilehteen.
  2. Napsauta Verkkotunnukset-osiossa Esikatsele verkkosivustoa.
  3. Napsauta käyttämäsi verkkotunnuksen vieressä Esikatsele.

Joillakin verkkosivustotyypeillä, mukaan lukien WordPress®, on ongelmia CSS: nsä kanssa, kun esikatselet niitä. Tämä on normaalia ja valitettavasti vaikea korjata. Kuitenkin, kun olet sivustosi livenä, kaikki toimii normaalisti. Jos haluat saada kattavamman esikatselun verkkosivustostasi, voit esikatsella sivustoasi muokkaamalla hosts -tiedostoa .

Jos kaikki näyttää olevan kunnossa, voit päivittää DNS:si verkkotunnuksesi rekisterinpitäjällä osoittamaan jaettuun cPanel-verkkohotelliisi. Päivitä vain ensisijainen A-tietueesi (@) verkkohotellitilisi IP-osoitteella.

DNS:n päivittäminen

Jotta löytäisit verkkohotellitilisi IP-osoitteen, siirry sivun yläosassa olevaan cPanelin välilehteen. Verkkosivuston IP-osoite näkyy vasemmalla.

• Jos verkkotunnuksesi on rekisteröity palvelussamme, voit päivittää cPanelin IP-osoitteen ensisijaisen A-tietueesi (@) tietoihin DNS-hallinnassa (saat lisätietoja täältä).
  • Jos verkkotunnuksesi on rekisteröity muualla, ota yhteys rekisterinpitäjääsi saadaksesi apua DNS:n päivittämisessä.