No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Mikä kertakäyttöinen salasana on?

Kertakäyttöinen salasana (OTP) on ylimääräinen suojauskerros, jota käytämme henkilöllisyytesi vahvistamiseen, kun suoritat tiettyjä toimenpiteitä verkkotunnukselle, jolla on Ownership Protection -suojauspaketti .

Miten kertakäyttöinen salasana toimii?

Jos verkkotunnuksessasi on Ownership Protection , tiettyjä verkkotunnuksen toimintoja voidaan suorittaa vasta, kun henkilöllisyytesi on vahvistettu. Jos otit kaksivaiheisen todennuksen (2SV) käyttöön yli 72 tuntia sitten, lähetämme vahvistuskoodin tekstiviestitse tai käyttämällä haluamaasi todennussovellusta. Jos sinulla ei ole kaksivaiheista todennusta käytössä tai se on otettu käyttöön viimeisten 72 tunnin aikana, lähetämme kertakäyttöisen salasanan sähköpostiosoitteeseesi.

Milloin minulle lähetetään kertakäyttöinen salasana?

Lähetämme OTP -viestin, jos yrität suorittaa jotakin näistä toimista verkkotunnuksessa, jossa on Ownership Protection, eikä et ole käyttänyt kaksivaiheista todennusta yli 72 tunnin ajan:

OTP -rajoitukset

Varmistaaksesi, että verkkotunnuksesi pysyy suojattuna, sinun on oltava tietoinen muutamista rajoituksista.

• OTP -koodisi on voimassa vain 60 minuuttia sen jälkeen, kun sitä on pyydetty.
  • Voit pyytää 5 kertakäyttöistä salasanaa 7 päivän jakson aikana.
  • Jos annat väärän salasanan kolme kertaa, sinut ei voi lukita, etkä voi pyytää uutta OTP -protokollaa 24 tunnin ajan.

Mistä saan kertakäyttöisen salasanan?

Lähetämme kertakäyttöisen salasanan verkkotunnuksesi tiedoissa listatun rekisteröijän sähköpostiosoitteeseen. Tämä on ylimääräinen suojauskerros, jonka avulla verkkotunnuksesi suojataan mahdollisilta kaappausyrityksiltä.

Missä voin nähdä rekisteröijän sähköpostiosoitteen tai päivittää sen?

Voit tarkastella kaikkia verkkotunnukseen liittyviä yhteystietoja, mukaan lukien rekisteröijän sähköpostiosoite, Verkkotunnuksien hallinta -osion kautta.