No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Mikä MySQL on

MySQL on avoimen lähdekoodin relaatiotietokanta, jota monet verkkosivustot käyttävät sisällönsä tallentamiseen, nopeaan käyttöön ja näyttämiseen. Voit käyttää MySQL : ää blogeihin, verkkomyymälöihin, sisäänkirjautuneilla verkkosivustoille, valokuvagallerioihin ja melkein mihin tahansa muuhun dynaamiseen sisältöön, jonka haluat sivustollesi.

Oman MySQL -tietokannan määrittäminen riippuu verkkohotellisi tyypistä :