Tilinhallinta Ohje

Mikä on asiakasnumeroni?

Asiakasnumerosi on toinen tapa vahvistaa henkilöllisyytesi, kun otat yhteyttä GoDaddy-oppaaseen. Et tarvitse asiakasnumeroasi sisäänkirjautumiseen, ja asiakasnumero on eri asia kuin tukipalvelun PIN-koodisi.

1. Siirry GoDaddy-palvelusi osioon Kirjautuminen ja PIN-koodi -sivu. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan sisään.
    • Jos et pysty kirjautumaan sisään ja tarvitset vain asiakasnumerosi, suorittamalla unohtuneen salasanan prosessin näet sekä käyttäjätunnuksesi että asiakasnumerosi.
  2. Asiakasnumerosi näytetään Sisäänkirjautumistiedot-osiossa.

Aiheeseen liittyvät vaiheet

• Nyt kun sinulla on asiakasnumerosi, olet valmis ottamaan yhteyttä tukeen.
  • Jos etsit tukipalvelun PIN-koodiasi, katso sivun osio Tukipalvelun PIN-koodi.