Mikä on AutoSSL?

AutoSSL on ilmainen vaihtoehto maksetuille SSL -varmenteille. Verkkotunnukset, jotka täyttävät asennusvaatimukset, suojataan automaattisesti ilmaisella, verkkotunnuksen vahvistetulla (DV) SSL -varmenteella. SSL -varmenteesi päivitetään ja se uusitaan automaattisesti.

Valitse kysymys, niin näet vastauksen siihen:

Onko verkkohotellipaketissani AutoSSL?

Huomautus: AutoSSL ei ole käytettävissä tietyissä maissa .

AutoSSL on saatavana Linux Hosting Deluxe-, Ultimate- ja Maximum -sopimuksiin sekä kaikkiin Web Hosting Plus -sopimuksiin.

Takaisin alkuun

Miten AutoSSL toimii?

AutoSSL toimii päivittäin ja skannaa cPanel -tilisi automaattisesti. Kun AutoSSL havaitsee verkkotunnuksen, joka täyttää asennusvaatimukset , ilmainen DV SSL asennetaan automaattisesti (tai uusitaan automaattisesti verkkotunnuksille, joiden varmenteet ovat vanhentuneet).

Vaaditaan: Asennusvaatimukset on täytettävä, jotta AutoSSL voi asentaa SSL: n verkkotunnukseesi.

Takaisin alkuun

Mitkä ovat AutoSSL: n asennusvaatimukset?

Jotta AutoSSL toimisi verkkotunnuksellasi, sinun on:

Huomautus: Kun SSL on asennettu, varmista, että verkkotunnuksesi ohjataan uudelleen HTTPS : ään ohjaamaan vierailijat sivustosi suojattuun ja salattuun versioon.

Takaisin alkuun

Voinko suorittaa AutoSSL: n manuaalisesti?

Kyllä. Jos et voi odottaa, että AutoSSL käynnistyy automaattisesti, ja tarvitset SSL -varmenteesi heti, asenna SSL manuaalisesti AutoSSL: llä .

Takaisin alkuun

Miten voin tarkistaa, asettiinko AutoSSL: llä SSL: n verkkotunnukseeni?

Valitse cPanel -tililläsi SSL/TLS -tila ja tarkista verkkotunnuksesi Varmenteen tila -sarake. AutoSSL -verkkotunnuksen vahvistettu tila vahvistaa, että ilmainen SSL on asennettu.
autossl-domain-validated-status

Takaisin alkuun

Onko AutoSSL: llä verkkotunnusrajaa?

Rajaa ei ole. AutoSSL toimii kaikissa verkkotunnuksissa, jotka täyttävät asennusvaatimukset .

Takaisin alkuun

SSL -varmenne on asennettu, mutta selaimeni sanoo, että verkkotunnukseni on suojaamaton

Varmista, että verkkotunnuksesi ohjataan uudelleen HTTPS : ään ohjaamaan vierailijat sivustosi suojattuun ja salattuun versioon. Jos verkkotunnuksesi uudelleenohjataan HTTPS: ään, mutta se ei silti ole suojattu, suosittelemme lukemaan cPanelin ohjeet sekasisältöön liittyvistä virheistä.

Takaisin alkuun

Lisätietoja

• Asenna SSL käyttäen AutoSSL: ää Linux -verkkohotelliini
  • Lue lisää AutoSSL : stä ja SSL/TLS -tilasta cPanelilta.