No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Mikä on cPanel?

cPanel on ohjauspaneeli, jonka avulla voit helposti hallita monia tilisi ominaisuuksia, mukaan lukien tililläsi tai palvelimellasi isännöityjä tiedostoja, sovelluksia ja sähköpostia. cPanel on saatavilla meidän Linux-pohjaiset hosting-tilit ja palvelimet.

Palvelinasiakkaillemme, cPanel käytetään yhdessä WebHost Managerin tai WHM: n kanssa. WHM tarjoaa järjestelmänvalvojan valvonnan omistautunut tai Virtuaalinen yksityinen palvelin (VPS) . Voit luoda WebHost Manager -sovelluksella yksittäisiä tilejä, lisätä verkkotunnuksia palvelimellesi, hallita isännöintiominaisuuksia ja suorittaa järjestelmän ja ohjauspaneelin perustoimintoja.