Mikä on FTP?

File Transfer Protocol (FTP) -tiedostonsiirtoprotokollalla voit siirtää tiedostoja tietokoneeltasi verkkohotellitilille ja toisinpäin. Jotta voit käyttää FTP:tä, tarvitset FTP-asiakasohjelman. Käytettävissäsi on monia eri ohjelmia, mutta me suosittelemme FileZillaa.

Huomautus: Verkkohotellitilimme tukevat vain passiivista FTP:tä. Tämä asetus on käytettävissä useimmissa FTP-asiakasohjelmissa ja verkkosivujen suunnitteluohjelmistoissa, jotka tukevat sisällön julkaisemista FTP:n avulla.

Seuraavat vaiheet

Tiedostojen siirtotapa riippuu käyttämäsi verkkohotellitilin tyypistä.