No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Mikä on IMAP?

IMAP on lyhenne sanoista Internet Message Access Protocol . IMAP -protokollan avulla sähköpostisi tallennetaan palveluntarjoajan postipalvelimiin, ei paikalliseen tietokoneeseesi. Kun luet sähköpostia IMAP -protokollalla , luet sen suoraan postipalvelimestasi etkä lataa sitä paikalliseen tietokoneeseesi tai laitteeseesi. IMAP mahdollistaa sähköpostisi käytön mistä tahansa ja useilla eri laitteilla. Jos päätät POP- tai IMAP -tilin välillä, haluat todennäköisesti IMAP -tilin. Katso lisätietoja kohdasta Mitä eroa on POP: lla ja IMAP: lla? .