Mikä on kertakäyttöinen salasana?

Kertakäyttöinen salasana (OTP) on ylimääräinen suojauskerros, jota käytämme henkilöllisyytesi vahvistamiseen, kun teemme muutoksia verkkotunnuksiin, joihin on lisätty verkkotunnussuojaus . Tilien, joissa on käytössä kaksivaiheinen todennus (2SV) , ei tarvitse käyttää OTP: tä henkilöllisyyden vahvistamiseen.

Miten kertakäyttöinen salasana toimii?

Tiettyjä verkkotunnustoimintoja ei voida suorittaa, ennen kuin henkilöllisyytesi on vahvistettu. Kun olemme suorittaneet nämä toimet, lähetämme vahvistuskoodin tekstiviestitse tai todennussovelluksella, jos kaksivaiheinen todennus on käytössä vähintään 24 tunnin ajan. Jos tililläsi ei ole käytössä kaksivaiheista vahvistusta, sinun on lähetettävä kertakäyttöinen salasana rekisteröijän sähköpostiosoitteeseen valitsemalla Lähetä salasana -painike vahvistuksen aikana.

Milloin minulle lähetetään kertakäyttöinen salasana?

Sinun on pyydettävä OTP: tä, kun et ole määrittänyt kaksivaiheista todennusta ja olet tekemässä tiettyjä, suojattuja muutoksia verkkotunnukseesi, kuten DNS-tietueiden muokkaamiseen, lukituksen avaamiseen ennen siirtämistä tai verkkotunnuksen suojaussopimuksen muuttamiseen. Muista, että jos olet ottanut kaksivaiheisen vahvistuksen käyttöön , sinun ei tarvitse pyytää kertakäyttöistä salasanaa.

Minne OTP lähetetään?

Lähetämme OTP: n verkkotunnuksessasi ilmoitettuun rekisteröijän sähköpostiosoitteeseen. Voit tarkastella verkkotunnuksesi yhteystietoja , mukaan lukien verkkotunnukseen liitetty rekisteröijän sähköpostiosoite, GoDaddy -tililläsi.

Onko mitään OTP -rajoituksia?

Kyllä, sinun on otettava huomioon muutama rajoitus verkkotunnuksesi suojaamiseksi.

• OTP -koodisi on voimassa vain 60 minuuttia sen jälkeen, kun sitä on pyydetty.
  • Voit pyytää 5 kertakäyttöistä salasanaa 7 päivän jaksossa toimintoa ja verkkotunnusta kohti.
  • Jos annat väärän salasanan kolme kertaa, kyseinen verkkotunnuksen toiminto lukitaan 24 tunniksi.