Windows-verkkohotelli (Plesk) Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Mikä on keskitason luottamustaso ja miten se vaikuttaa verkkohotellitiliini?

Luotettavuustaso viittaa Web.config -tiedostoon asetettuihin käyttöoikeuksiin, jotka sanovat, mitä toimintoja verkkosovellukset voivat suorittaa ja mitä eivät. ASP.NET 3.5 ja 4.0 -verkkohotellipalvelimemme käyttävät oletusarvoista Keskitaso-luottamustasoa lisäämällä siihen OleDbPermission, OdbcPermission ja vähemmän rajoittavan WebPermissionin.

Keskitasoisen luottamustason alla toimivilla sovelluksilla ei ole rekisterin käyttöoikeutta, ei pääsyä Windowsin tapahtumalokiin eivätkä ne voi käyttää ReflectionPermission -ohjelmaa (mutta voivat käyttää Reflection -toimintoa). Tällaiset sovellukset voivat kommunikoida vain määritetyn verkko -osoitteiden kanssa, ja tiedostojärjestelmän käyttö on rajoitettu sovelluksen virtuaalihakemistohierarkiaan.

Keskitason luottamustason käyttö estää sovelluksia käyttämästä jaettuja järjestelmäresursseja ja poistaa mahdolliset sovellusten häiriöt. OleDbPermissionin ja OdbcPermissionin lisääminen sallii sovellusten käyttää näitä palveluntarjoajia tietokantojen käyttöön. WebPermission on muokattu sallimaan lähtevän http- ja https -liikenteen.