SSL-varmenteet Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Mikä on laajennetun vahvistuksen (EV) SSL -varmenne?

Laajennetun vahvistuksen (EV) SSL -varmenne on digitaalinen varmenne, joka on myönnetty Certificate Authority/Browser (CA/B) Forumin määrittämän laajennetun vahvistuksen ohjeiden mukaisesti.

EV -varmenteiden käyttöönotto parantaa Internet -tapahtumien turvallisuutta, koska varmenteen pyytäjiin tehdään perusteellinen, standardoitu tarkistusprosessi, jota kaikkien varmenteiden myöntävien varmenteiden myöntäjien on noudatettava.

EV -varmennestandardi tarjoaa parannetun tason todennuksen yrityksille, jotka pyytävät digitaalisia varmenteita verkkosivustojensa tapahtumien suojaamiseksi. Uusimman sukupolven Internet-selaimet näyttävät EV SSL -suojatut verkkosivustot tavalla, joka antaa vierailijoille mahdollisuuden heti havaita, että sivustoa ylläpitävä organisaatio on todennettu CA/B Forumin yhdenmukaisen tarkastusstandardin mukaisesti.

EV -varmenteet ovat erityisen hyödyllisiä yrityksille, joiden verkkotunnusten katsotaan olevan suuressa vaarassa joutua tietojenkalasteluohjelmien ja muun tyyppisten Internet -petosten kohteeksi. Suuririskisiin verkkotunnuksiin kuuluvat korkean profiilin verkkopalvelujen omistamat verkkotunnukset, pankkisivustot, huutokauppasivustot, suositut jälleenmyyjät ja muut sivustot, jotka suorittavat Internet-tapahtumia, joihin todennäköisesti kohdistuu Internet-petoksia.