Mikä on Microsoft Teams?

Microsoft Teams on pikaviestintää, verkkokokouksia ja yhteistyötä tekevä työkalu. Se on Microsoft 365 -sovellus, jonka avulla voit keskustella ja tavata kollegoitasi, olitpa sitten toimistossa tai mistä päin maailmaa tahansa. Teams on saatavana Online Essentials-, Business Premium- ja Business Premium Enterprise -versioiden kanssa GoDaddy -paketit .

Tämä video on osa ohjesarjaa sähköpostin määrittämistä varten .

Teams tarjoaa sinulle rauhaa tietäessäsi, että viestintäsi on turvallista. Voit valita, ketkä osallistuvat kokouksiin, ja saada ilmoituksia mahdollisista kokouksista. Saat myös tietosuoja- ja muita tietoturvaominaisuuksia, jotka pitävät yrityksesi turvassa. Lue lisää Teamsin tietoturvasta .

Tee Teamsista sinulle parhaiten sopiva integroimalla se sovelluksiin. Valittavana on monia sovelluksia toimialasi tai liiketoimintasi erityistarpeiden mukaan, mukaan lukien työnkulun automaatio ja projektinhallintatyökalut. Lue lisää Teams -sovelluksista .

Yksi Teamsin kanssa kokeiltava sovellus on Shifts, pilvipohjainen alusta työntekijöille, joiden työ edellyttää heidän olevan jalkoillaan tai tien päällä, kuten tarjoilijat tai bussinkuljettajat. Vaiheet auttavat yritysomistajia luomaan ja hallitsemaan työvuoroja, ottamaan käyttöön ja poistamaan tiedostoja sekä jakamaan tärkeitä tietoja tiimin jäsenille. Lue lisää Microsoftin Shift -ohjelmien käytöstä.