No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Mikä on oma IP -osoite?

Oma IP -osoite on yksilöllinen Internet -osoite, joka määritetään yksinomaan yhdelle webhotellitilille. Oman IP -osoitteen avulla voit

• Tarkastele verkkosivustoasi sen IP -osoitteen kautta.
  • Käytä FTP: tä tilisi käyttämiseen, kun verkkotunnusta ei muuten voida käyttää, esimerkiksi verkkotunnuksen etenemisjaksojen aikana.
  • Varmista nopeampi vasteaika suurella liikennekuormalla.

Yritysverkkohotellitileissä on oma IP -osoite. Voit ostaa oman IP -osoitteen jaettua webhotellitiliä varten milloin tahansa.