Mikä on Outlook Setup Assistant?

Outlook Setup Assistant on kevyt asiakassovellus, joka luo automaattisesti Outlook -profiilin. Tämä työkalu on tarkoitettu kaikille, jotka ovat siirtyneet Workspace Email: stä Microsoft 365: een ja käyttävät Outlook for Windows -ohjelmaa.

Jos sähköpostisi käyttää POP -asetuksia, Outlook Setup Assistant liittää paikallisen kopion aiemmasta PST: stä uuteen Outlook -profiiliisi. Tämä tarkoittaa, että sinulla on toinen Saapuneet -kansio nimeltä Old_POP ja sähköpostiosoitteesi. Jos sähköpostisi on esimerkiksi paul@coolexample.com , postilaatikon nimi olisi Old_POP paul@coolexample.com . Tämä Saapuneet -kansio sisältää edellisen sähköpostisi, ja kaikki saapuvat sähköpostit siirretään uuteen ensisijaiseen Saapuneet -kansioon.

Jos pyysit sähköpostinsiirtämistä , käytät Outlook Migration Assistant -työkalua tämän työkalun sijaan.

Oletko valmis aloittamaan? Lataa Outlook Setup Assistant .

Kuka voi käyttää Outlook Setup Assistant -ohjelmaa?

Outlook Setup Assistant on tarkoitettu kaikille, joilla on sähköpostitili, johon siirtyminen Workspace Email: stä Microsoft 365: een vaikuttaa. Se tukee seuraavia määrityksiä:

• Windows 7, 8 ja 10.
  • Outlook for Windows, mukaan lukien versiot 2013, 2016 ja 2019.
  • Microsoft 365-lisenssityypit, jotka tukevat asiakastason Exchange-käyttöä.
  • .Net Framework 4.6.

Outlook Setup Assistant ei ole käytettävissä Linuxille, Outlook for Macille tai kaikille Outlook 2010: ää tai vanhempia käyttäville. Näissä tapauksissa suosittelemme, että määrität sähköpostiohjelman Exchange -palvelimella tai päivität Outlookin uusimpaan versioon.