Windows-verkkohotelli (Plesk) Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Mikä on Parallels Plesk -paneeli?

Plesk on hallintapaneeli, joka on saatavana Windows-pohjaisiin verkkohotellitileihin ja -palvelimiin. Sen avulla voit hallita helposti monia tilisi ominaisuuksia, mukaan lukien tiedostot, sovellukset ja (palvelimia varten) tililläsi tai palvelimellasi isännöidyt sähköpostit.

Lisätietoja Pleskistä on sen virallisella verkkosivustolla osoitteessa parallels.com/products/plesk/ .