SSL-varmenteet Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Mikä on Premium Extended Validation (EV) SSL -varmenne?

Premium Extended Validation (EV) SSL -varmenne on digitaalinen varmenne, joka on myönnetty CA/Browser Forumin määrittelemien laajennettujen vahvistamisohjeiden mukaisesti.

Premium Extended Validation (EV) SSL -varmenteiden käyttöönotto parantaa Internet -tapahtumien turvallisuutta, sillä varmenteen pyytäjiin sovelletaan perusteellista, standardoitua tarkistusprosessia, jota kaikkien varmenteiden myöntävien varmenteiden myöntäjien on noudatettava.

Premium Extended Validation (EV) SSL -varmennestandardi tarjoaa parannetun tason todennuksen yrityksille, jotka pyytävät digitaalisia varmenteita verkkosivustojensa tapahtumien suojaamiseksi. Uusimman sukupolven Internet-selaimet näyttävät SSL-suojatut Premium Extended Validation (EV) -sivustot tavalla, joka antaa kävijöille mahdollisuuden heti tunnistaa, että sivustoa ylläpitävä organisaatio on todennettu CA/Browser Forumin yhdenmukaisen tarkastusstandardin mukaisesti.

Premium Extended Validation (EV) SSL -varmenteet ovat erityisen hyödyllisiä yrityksille, joiden Internet -verkkotunnuksilla on suuri riski joutua tietojenkalasteluohjelmien ja muun tyyppisten Internet -petosten kohteeksi. Suuririskisiin verkkotunnuksiin kuuluvat korkean profiilin verkkopalvelujen omistamat verkkotunnukset, pankkisivustot, huutokauppasivustot, suositut jälleenmyyjät ja muut sivustot, jotka suorittavat Internet-tapahtumia, joihin todennäköisesti kohdistuu Internet-petoksia.