Mikä on sähköpostin ja Officen koontinäyttö?

Sähköposti & Office Dashboard antaa GoDaddy -tilinhaltijoille mahdollisuuden hallita Microsoft 365 -tiliään ja sähköpostiosoitettaan. Koontinäytössä ollessasi voit:

• Lisää tai poista käyttäjiä
  • Lisää tunnuksia
  • Muokkaa käyttäjätilin tietoja
  • Päivitä käyttäjien salasanat
  • Päivitä tai vahvista DNS -asetukset
  • Hallitse lisäosia
  • Avaa Advanced Admin Centers

Määritä sähköpostin puhelimen tai työpöydän Setup Centre. Näissä oppaissa on vaiheittaiset ohjeet kuviin, jotka auttavat sinua prosessin läpi.

Jos sinulla on Microsoft 365 Business Premium -sopimus tai uudempi, asenna Microsoft Office työpöydälle tai kannettavaan tietokoneeseen Lataa Office -painikkeella.