No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Mikä on verkkosivustoni juurihakemisto Linux-hosting-tililläni?

Verkkosivustosi juurihakemisto sisältää sisällön, joka latautuu, kun kävijät kirjoittavat verkkotunnuksesi selaimeen. Esimerkiksi sinun on laitettava hakemistotiedosto verkkosivustosi juurihakemistossa, jotta kävijät voivat nähdä sivustosi. Verkkosivustoon liittyvien sovellusten on ehkä myös tunnettava verkkosivustosi juurihakemisto.

Ensisijaisen verkkotunnuksesi kohdalla verkkosivustosi juurihakemisto on / public_html .

Lisää verkkotunnus- ja aliverkkotunnusten nimet, etsi juurihakemisto seuraavasti:

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Valitse Verkkohotelli-kohdassa haluamasi Linux-verkkohotellitilin vierestä Hallitse.
    napsauta Hallitse
  3. Tilillä Kojelauta , klikkaus cPanel-järjestelmänvalvoja .
  4. CPanel-kotisivun Verkkotunnukset napsauta joko Aliverkkotunnukset tai Addon-verkkotunnukset .
  5. vuonna Muokkaa Addon-verkkotunnusta tai Muokkaa aliverkkotunnusta -osassa juurihakemisto näkyy alla Asiakirjan juuri .