Mikä on verkkosivustoni päähakemisto cPanel-verkkohotellissa?

Verkkosivustosi päähakemisto tarkoittaa sisältöä, joka ladataan silloin, kun sivustollasi kävijä avaa verkkotunnuksesi verkkoselaimellaan. Näkyvin seuraus tästä on, että ”indeksointitiedosto” on sijoitettava verkkosivuston päähakemistoon, jotta sivusto voidaan ylipäätään näyttää.

Verkkosivustoon liitettyjen sovelluksien on ehkä myös tiedettävä, mikä sivuston päähakemisto on.

Verkkosivustosi päähakemisto riippuu siitä, onko verkkotunnus ensisijainen verkkotunnuksesi vai jonkin muun tyyppinen.

• Ensisijaisen verkkotunnuksesi päähakemisto on /public_html.
  • Laajennusverkkotunnuksien ja aliverkkotunnuksien päähakemistot on määritetty silloin, kun ne on otettu käyttöön. Voit tarkastella niitä luettelona cPanelissa seuraavasti:
  1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Napsauta Verkkohotelli.
  3. Napsauta Hallitse sen cPanel-tilin vieressä, jota haluat käyttää.
  4. Napsauta cPanel-hallinta.
  5. Valitse Domains (Verkkotunnukset) -osiosta joko Subdomains (Aliverkkotunnukset) tai Addon Domains (Lisäverkkotunnukset) verkkotunnuksiesi tyypin mukaisesti.

Päähakemisto näkyy Document Root (Asiakirjan päähakemisto) -kentässä.