Mikä on verkkosivustoni päähakemisto Linux -verkkohotellitililläni?

Verkkosivustosi päähakemisto sisältää sisällön, joka ladataan, kun vierailijat kirjoittavat verkkotunnuksesi selaimessa. Sinun täytyy esimerkiksi laittaa indeksointitiedosto verkkosivustosi juurihakemistoon, jotta vierailijat voivat nähdä sivustosi. Verkkosivustoon liittyvien sovellusten on ehkä myös tiedettävä verkkosivustosi juurihakemisto.

Ensisijaisen verkkotunnuksesi kohdalla verkkosivustosi päähakemisto on /public_html .

Etsi laajennusverkkotunnuksille ja aliverkkotunnuksille juurihakemisto seuraamalla näitä ohjeita:

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Valitse Verkkohotelli-kohdassa haluamasi Linux-verkkohotellitilin vierestä Hallitse.
    napsauta Hallitse
  3. Napsauta tilin Koontinäytöllä cPanel-hallinta.
  4. Napsauta cPanelin aloitussivun Verkkotunnukset -osiossa joko Aliverkkotunnukset tai Laajennusverkkotunnukset .
  5. Kohdassa Muokkaa laajennusverkkotunnusta tai Muokkaa aliverkkotunnusta juurihakemisto näkyy Asiakirjan juuri -kohdan alla.